2019. december 6., péntek

ORBÁN MEGPRÓFÉTÁLTA, HOGY RENDSZERE MIATT ISTEN ELTÖRLI MAGYARORSZÁGOT A FÖLDRŐL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.12.06.


Számos eset található a Bibliában, amikor a gonosz prófétál magára, vagy Isten megjelenti a gonosz uralkodóknak a büntetést és a véget. Orbán Viktor is kapott Istentől egy ilyen figyelmeztetést, amelyet neki komolyan kellene vennie, mert be fog következni. Japánban kikottyantotta, hogy “visszatérő rémálmunk, hogy egyszer megjelenik a Jóisten Magyarországon, megkérdez minket, mi végre vagyunk a világon, és ha mi nem tudunk válaszolni, kihúz minket a nagy könyvből, ahova a nemzetek vannak felírva”.

A Máté evangéliumában az utolsó ítéletnél, a kecskékről és a juhokról szóló példabeszédben valóban a nemzetek megítéléséről van szó, amelyben Jézus jobb keze felől állítja azokat a nemzeteket, amelyek bemennek a messiási ezeréves királyságba, bal keze felől állítja azokat a nemzeteket, amelyek mennek az örök kárhozatba, ahol lesz sírás és fogcsikorgatás. A szétválasztás az alapján történik, hogy Jézus azt mondja: éhes voltam és ennem adtatok, szomjas voltam és innom adtatok, jövevény voltam, és befogadtatok engem, beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám.

Isten azokat a nemzeteket törli el, amelyek ezt megtagadták. A mérőzsinór az, hogy “amennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg”. Az “atyámfiai” Jézus testvéreire, a zsidóságra utal, ami azt jelenti, hogy az antiszemita nemzeteket Isten eltörli a föld színéről, és egészen biztos nem mennek be a messiási királyságba, amikor megszűnnek a földi gyötrelmek, és az igazságtalanság a földön, és eljön a várva várt aranykor, amelyben Jézus Krisztus Izrael királyaként uralkodik majd a földön.

Orbán Viktor illiberális rendszere a legteljesebb mértékben antiszemita ideológiára épül, az antiliberalizmus burkolt antiszemitizmust jelent. A Soros-kampány és a CEU elüldözése ezt mindennél jobban kifejezi, nem beszélve a Horthy-kultuszról, a náci emlékműről, a történelemhamisításról, az antiszemita szoborról a Vértanúk terén. Magyarország népe ma boldogan veszi mindezt tudomásul, ha van mit a bendőbe tömni, és lehet valamivel ügyeskedni, de tudnia kell, hogy Orbán Viktor Magyarországot a pokolba juttatja, amiről Jézus azt mondta: “Távozzatok tőlem, ti átkozottak, az örök tűzre, a mely az ördögöknek és az ő angyalainak készíttetett.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.