2020. január 14., kedd

A MÉLTÓSÁGOS ÚR FELCSÚTRA RENDELI EMBEREIT

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.01.14.


Megszoktuk már, illetve dehogy szoktuk meg, csak tudjuk, hogy Orbán méltóságos úr a választások közeledtével, felcsúti birtokán fogadja a Fidesz országgyűlési képviselőit. Itt dől el minden, a miniszterelnök-pártelnök ilyenkor életről, és halálról határoz. Aki jól tette a dolgát, és Orbán lát még benne potenciált, az folytathatja, aki nem, az megy a levesbe.

Most egy ideig nem lesznek választások, leszámítva az esetleges időközi megmérettetéseket, ám a felcsúti dácsa megint benépesül idegenekkel. A Magyar Távirati iroda vasárnap közölte a hírt, hogy „a kormányzati ciklus felénél járva, konzultációt tart Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Fidesz-KDNP választókerületi elnökeivel. A jövő héten kezdődő találkozókon szóba kerülnek az eddig elért eredmények és a következő időszak kormányzati feladatai is.”

Nem kell meglepődni a váratlannak tűnő bejelentésen, a laikusok is tudják, hogy a Fideszben – október 13-a után különösen – helyzet van. Ekkor veszítette el Orbán Viktor pártja Budapestet, valamint egy sor nagyvárost, köztük a megyei jogú városok felét. A helyzetet tetézi, hogy az azóta ilyen-olyan okból lezajlott időközi választáson is rosszul szerepelt a Fidesz – valamire való klubtulajdonos ilyenkor már nemcsak a kapus, vagy a középcsatár, de az edző menesztésén is gondolkodik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése