2020. január 14., kedd

GYÖNGYÖSPATÁLIA

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: PANDULA DEZSŐ
2020.01.14.


Migránsügyben még fokozzák a penetráns fokozhatatlant, még ötletelnek a félhold-kóros pagonyban, a tiszai őrhajókat is vízre bocsátották már kihalászni az úszkáló menekülteket, de már ők is tudják: az utolsókat rúgja a valóságon a sorosozással (=zsidózással) nyakonöntött rémhír-terjesztésük. Mert ez az: a Btk.-ba ütköző, ott kellően definiált cselekménysorozat, annak is a súlyosbító körülményekkel nehezbített verziója. Ha eljön az ideje, csak emiatt többezer embert illene bíróság elé állítani. Azért nem többet, mert létezik még az elévülés intézménye.

De valójában ők is tudják: nem tart ki a választásokig ez az ordenáré, eddig jól teljesítő orbánzati kamu. Senki nem szeret örökkétig csak rettegni, félni, mások előtt folyton idiótának mutatkozni minden látható ok és eredmény nélkül. Kellett tehát – mint egy falat kenyér – egy új ellenségkép, sürgősen elő kellett ásni valakit vagy valakiket, akiket lehet megint szívből utálni, megvetni – azok helyett, akik erre valóban rászolgálnak, akik a népámítás profitját lehalásszák Tiszán innen és túl. Ezt – mintegy munkaköri kötelezettségének eleget téve – a népvezér prezentálta is időben, az Idefigyeljetek, mókuskáim! stílű „sajtótájékoztatóján”. Melynek tárva-csukva álló ajtaján csak az somfordálhatott be, aki szereti a kerékbe tört mogyorót.

Egyelőre csak a gyöngyöspatai romák és az emberhez méltatlan börtönkörülmények között tengődő rabok kerültek a népfelség elvét felváltó lépfenség célkeresztjébe: Ám csak napok kérdése, hogy a szittyakürtös szennymédia fülsértő bazseválása felkeltse az egész etnikum ellen a szunnyadó előítéleteket és indulatokat. Azokat, melyeket a Farkas Flórián nevezetű bűnöző 1,6 milliárdos közpénzlopása nem érintett meg. Mi több, a miniszterelnök sem ezt használta fel ürügyként a rasszista indulatok szítására, sőt, számot sem adott még arról: miért, hogy öt éve stagnál a nyomozás a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette ügyében?!… Olyannyira, hogy még csak gyanúsítotti kihallgatás sem történt mindmáig!…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.