2020. január 1., szerda

BEST OF 2019 – AZ ELMÚLT ÉV LEGNÉPSZERŰBB CIKKEI ÉS BLOGPOSZTJAI AZ ÁTLÁTSZÓN

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: ÁTLÁTSZÓ
2019.12.31.


Idén is összeállítottuk toplistánkat az elmúlt év legnépszerűbb anyagaiból: a legolvasottabb tényfeltáró cikkünk arról szólt, hogyan szabotálta el a nyomozóhatóság és az ügyészség az Elios-ügy felderítését, a legnézettebb videóriport Tiborcz István egyhektáros, úszómedencés balatoni birtokát, a legnépszerűbb blogposzt pedig szintén Tiborcz 50 milliós, német rendszámos terepjáróját mutatta meg. Köszönjük az egész éves figyelmet!

Az elmúlt évben is folytattuk a kormányközelben meggazdagodott üzletemberek eltitkolt vagyongyarapodásának bemutatását: drónfelvételeket készítettünk Tiborcz István frissen vásárolt egyhektáros, úszómedencés balatoni birtokáról, megmutattuk 50 milliós, német rendszámos Mercedes terepjáróját, tényfeltáró cikksorozatban dolgoztuk fel, hogyan belezte ki az UNESCO tiltakozása ellenére a milliárdos miniszterelnöki vő ingatlancége a világörökségi védettségű műemlék Mahart-házat.

De megtaláltuk Matolcsy Ádám impresszív Porsche-gyűjteményét, a szexbotrányba keveredett volt győri polgármester által használt magánrepülőgépet, és a magyar légierő szigorúan titkos luxusrepülőit is.

Drónfelvételeken mutattuk meg az Orbán-család hatvanpusztai építkezését, az eltitkolt sokorópátkai Borkai-birtokot, Kocsis István korrupció miatt jogerősen börtönbüntetésre ítélt egykori MVM-vezér egy szakszervezettől privatizált leányfalusi villáját, az Orbán Ráhel által inspiráltnak mondott óriásberuházás miatt lerombolásra ítélt Fertő-tavi cölöpházakat, és a Mészáros Lőrinchez került Mátrai Erőmű szerves anyagokkal elszennyezett technológiai víztározóját.

Videók TOP5
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.