2020. január 25., szombat

HÉT KÉRDÉS BORKAI ZSOLTRÓL

HÍRKLIKK
Szerző: LENDVAI ILDIKÓ
2020.01.25.


...Bocsánat, de volna néhány kérdésem:

1. Azt még csak értettem, hogy Borkait nem léptették vissza a nyilvános botrány után, hiszen akkor már nem lehetett új jelöltet állítani. De most kiderült, hogy még bőven volt fél-egy évük a lecserélésére. Eszerint Borkai zsaroltságát és zsarolhatóságát, a jachtozó úti- és üzlettársakkal való sötét érdekközösségét, korrupciós ügyeit, a "kereszténység" álszent arculcsapását nem tartották vállalhatatlannak, amennyiben sikerül elkenni az ügyet?

2. Ha a morális szempontok nem is számítottak, miért vállalták a politikai kockázatot? Mit tudhat Borkai, hogy csak az utolsó utáni percben hívták vissza? Mit tudnak ők a napvilágra kerülteken túl még Borkairól, hogy dróton rángathatták?

3. Kinek a gazdasági érdeke működött, hogy Borkainak hónapokat adtak az üzletek folytatására, nyomok és iratok eltüntetésére, akár tanúk lefizetésére?

4. Esetleg nem is bánták, hogy a végén ilyen csúfosan megbukik? Vannak-e gazdasági érdekellentétek, belső háborúk a brancsban?:Ki volt az, aki Borkainál hatalmasabb, és akinek ez mind megérte?

5. Beavatták-e a kistestvért, a keresztény erkölcs hivatott őrét, a KDNP-t? Ha igen, kit? Semjént, a pártelnököt? Vagy "nicht for dem Kind", őket kutyába sem veszik?

6. Kubatov a "főnökre" hivatkozva állítólag megígérte Borkainak, hogy ügyét "a jobboldali médiában blokkolni fogják". Ez pontosan hogy zajlik? Ki szólt kinek? Ezért kellett a többszáz lapot egy kézbe vonó médiahoilding?

7. Tényleg, mi volt a "főnök" szerepe? Hol, mikor, mit tudott, engedélyezett, parancsolt Orbán? Hihető-e, hogy Kubatov, Kósa, Kocsis Máté csak a saját fejük után mentek?
A történet leleplezőbb, mint maga a videó. Mi ehhez képest Borkai pucér feneke? Többek és fontosabbak meztelenedtek itt le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.