2020. január 16., csütörtök

UTÓJJÁRA FIGYELMEZTESSÜK AZ EJRÓPAJI NÉPPÁRTOSOKAT

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.01.16.


Idefigyeljetek Ejrópaji Néppártosok! Szedjétek össze magatokat, különben odamegyünk, és akkora pofont kapunk, hogy a fal kapja a másikat. Tessék ejrópaji módon viselkedni, úgy, ahogyan azt egy kulturálisan is intellektuális kormányzópárt elvárja tőletek. Vagyis, mi. Akkor maradunk köztetek, ha majd ti is olyanok lesztek, mint amilyennek mi mondjuk magunkat.

Minket nem lehet kirúgni. Ha kifelé áll a rudunk, akkor mi lépünk le onnan, ahol nem akarják, hogy ott legyünk. Vegyétek ezt tudomásul. Térjetek vissza a keresztényi értékrendhez Ejrópaji Néppártosok, és ne piszkáljátok az orrotokat! Titokban se, amikor azt hiszitek, hogy nem látjuk. Mi akkor is látunk titeket, amikor ti azt hiszitek, hogy nem.

És figyelünk, mint állat. Előttünk nincs titok, vegyétek tudomásul, ti Ejrópaji Néppártosok. Ha mi valamit meg akarunk tudni, akkor mi azt megtudjuk. Akkor is, ha az a valami nincs. A migránsokat is megtudtuk a magyar határon, akik két alagutat is ástak. Az egyiket vagy harminc évvel ezelőtt, magukat szeszcsempésznek álcázva. Úgyhogy ne izéljetek, mert megvannak az eszközeink. Tele vagyunk eszközökkel, megszedtük magunkat rendesen, velünk ti nem tudok kikukoricázni. És ne is akarjatok, mert nem érdemes...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.