2020. február 7., péntek

BUDAI LUXUSVILLÁBA KÖLTÖZTEK A KORMÁNYPROPAGANDÁBÓL MEGGAZDAGODOTT BALÁSY GYULA REKLÁMCÉGEI – DRÓNVIDEÓ

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2020.02.06.



A kormányzati propagandakampányokat évi több tízmilliárd forintért lebonyolító New Land Media Kft. és Lounge Design Kft. székhelye 2019 októbere óta egy rózsadombi ingatlan, melyet a cégek tulajdonosa, Balásy Gyula vásárolt meg. A korábban panzióként működő hatalmas villa felújítása jelenleg is tart – drónvideón mutatjuk az épületet.

Tavaly nyáron a 24.hu számolt be arról, hogy Balásy Gyula 2018 októberében megvásárolt a II. kerületben egy 1800 négyzetméteres telken álló 800 négyzetméteres épületet, ami korábban panzióként működött. A cégadatbázis szerint az óriási ingatlan a vásárlás után egy évvel, 2019 októberében lett Balásy két reklámcége, a Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. székhelye.

De nem csak a kormányzati propaganda-kampányokat levezénylő vállalkozásoknak ad otthont ez a II. kerületi hatalmas épület: itt van a székhelye Balásy Gyula tavaly szeptemberben bejegyzett építőipari cégének, a Lounge Homes Kft.-nek is, amiről az mfor.hu írt először.

A rózsadombi luxusvillán még most, 2020. február elején is dolgoznak, de úgy tűnik, hamarosan véget érnek a felújítási/átalakítási munkálatok. Drónvideón mutatjuk az ingatlant.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.