2020. február 6., csütörtök

MAGYAROK, AKIK MÉG NEM HALLOTTAK MÉSZÁROS LŐRINCRŐL

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S.PÉTER
2020.02.06.


Biztos helyről tudom, hogy vannak olyan honfitársaink – elsősorban a vidéki Magyarországon, de máshol is –, akik még nem hallottak Mészáros Lőrincről. Nem csupán a mélyszegénységben élő, a létük fenntartásáért küzdő emberekről van szó, hanem tisztes megélhetéssel rendelkező, hivatalban dolgozó ügyintézőkről. A közmédiában és a kormányhoz lojális sajtóban ugyanis Mészáros Lőrinc nem létezik.

Ezért azok a milliók, akik a csak közmédiából, valamint a kormányhoz lojális sajtómunkások hazugságaiból tájékozódnak, nem tudják, hogy az egykori gázszerelő ma papíron Magyarország leggazdagabb embere. Magyarország 85 százalékának – ők azok, akik a fent említett lakájmédiából tájékozódnak –, fogalma sincs arról, hogy Orbán Viktor gyerekkori pajtása – sokak szerint strómanja – szállodák és Balaton-parti kempingek felvásárlója, egymilliárd forintos jachton múlatja bizonnyal kevés szabadidejét.

Azok az emberek, akik nem hallottak Mészáros Lőrincről, és azt sem tudják róla, hogy gázszerelőből strómanozta fel magát a leggazdagabb magyarrá, értelemszerűen arról sem tudnak, hogy ennek az embernek évről-évre nagyon sok milliárd forinttal nő a vagyona...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.