2020. március 10., kedd

EGY DOLGOT BIZTOSAN NEM LENNE SZABAD TENNI: REGGELTŐL ESTIG HAZUDNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.03.10.



Indokolt optimizmusban gazdag, de indokolatlan illúziókergetéstől lehetőleg mentes jó reggelt kívánok, hétfő után kedden! Is. Mivel tegnap reggel nagyon vicces voltam (nem!), most megpróbálok uralkodni magamon, és a helyzet komolyságához illően csak a feltétlenül szükéges mértékben kínröhögni azon, hogy valamiért mára sem lett jobb hely a világ. Aminek egyik legfontosabb magyarázata, hogy az eszelősen hülyék és az erkölcsileg árvízkárosultak kedves mamája folyamatosan áldott állapotban van, a világ elbutulása pedig megállíthatatlannak tűnik.

Úgy láttam, hogy rendkívül izgalmas, bár össznépi ökölbeszorulásra távolról sem alkalmas kérdés mostanában, hogy Rogán Bűnöző Antal volt neje – akinek a sikeres üzletasszonyi szoknyája a válás okán már nem alkalmas arra, hogy mögé bújva és rá (mármint a szoknyára meg a viselője gyári tehetségére) hivatkozva le lehessen hazudni a csillagokat az égről megmagyarázhatatlan rongyrázás ügyében – 21 vagy 35 vagy 65 milliónyi ékszert aggat magára, amikor kilép az utcára, mert valamilyen nyilvános jelenése van neki. Ez tényleg egy fontos és lényeges kérdés, ez is a tíz éve hátradőlve röhögnek rajtunk témakörnek egy parányi szelete, csak ne jöjjenek a migránsok, mert mindmeghalunk.

Parányi ahhoz képest például, hogy amint az apósa bezöldült, és rádöbbent, hogy a klímaváltozás nem is annyira hiszti, mint amennyire Schmidt Mária nem érti, hogy mi a fene az a klímasemlegesség, azaz kitalálta, hogy a klímaváltozás elleni küzdelem élharcosa mostantól mindig is a Fidesz volt, Tiborcz István vállalkozó haverjai már közel 6 milliárd forint közpénzt nyertek napelemparkok telepítésére: ingyenes kölcsön és tőkeinjekció formájában. Az egyik nagy nyertese ennek az üzletnek – ami azt körvonalazza, hogy a naperőmű lesz az új dohánybolt – bizonyos Sájer Gábor, aki tök véletlenül az egykor nevezett Tiborcz István tulajdonában lévő Elios Zrt. volt vezérigazgatója. Csak hogy ezredszer is világos legyen, a NER-en belül nem lehet egykönnyen az út szélén maradni...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.