2020. március 19., csütörtök

MAGYARORSZÁG BAKARUHÁBAN

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.03.19.


Péntektől katonák jelennek meg az utcán és a legfontosabb cégek irányításában. Háború van, ráadásul most nem a kormányfő képzeletében lévő démonok ellen kell csatázni. Valódi ellenség tűnt fel a horizonton, minden korábbinál erősebb hadsereg, a koronavírus támadt Magyarországra és a világra. Meg kell védeni a hazát és a magyar embereket. A helyzet súlyos, csapataink harcban állnak.

Orbán csapatai békeidőben is harcban állnak, mert a Vezénylő Tábornok (Bencsik András szíves közlése – a szerk.) igazi terepe a háború. Békeidőben tántorog, mint a partra vetett tengerész. Igaz, most sincs túlságosan jó bőrben, nyúzottnak láttuk legutóbb és kimerültnek. Ha nem vigyáz, hamarosan valamelyik gátról jelentkezik be gumicsizmában – már amennyiben nem omlik össze a Facebook-oldala.

Ez a vírus Orbán minden eddigi ellenségénél virulensebb. Itt nem elég bejelenteni, hogy győztünk, a szájkarate ezen a terepen nem segít. Legföljebb – és ez sem kevés – azt lehet érzékeltetni az emberekkel, hogy a kormány figyel rájuk és nemcsak az egészségüket, de a munkahelyeiket is igyekszik megvédeni. Egyik sem lebecsülendő, ám tegyük hozzá, ha civilben több odafigyelés történik, akkor most, amikor valóban van létjogosultsága az egyenruhások előtérbe tolásának, könnyebb volna a hazánkra támadó vírus elleni küzdelem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése