2020. március 23., hétfő

NEM MEGVÉD, HANEM KIHASZNÁL, ELÁRUL, BOSSZÚT ÁLL

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: Vogronics András
2020.03.23.


Na most akkor az van, hogy megint benéztem a rajzot. Azt hittem, hogy pont a nem létező egészségügyünk fog betenni Orbán kormányzásának. Hát nem. Én annyira naiv f*sz vagyok, hogy az már fájdalmas. Pár hete még azt vizionáltam, hogy ez a vírus lesz a veszte a Fidesznek. Nem. Sőt. Ott tartunk, hogy ezek ebből fognak a legjobban kijönni, mi meg megdögölhetünk halomra, kit érdekel?

Az Európai Unió megint egy raklap pénzt küld a károk enyhítésére, ami valószínűleg nem a rászorulóknál fog landolni, hanem Lölöéknél. Majd eldöntik, ki kap, ki nem kap. A múltjuk alapján nem nehéz arra gondolni: alamizsnát fognak osztogatni, utána pedig nekiállnak megint fosztogatni. Mit? Elmondom. Sok cég – főleg kisebb vállalkozásokról van szó – nincs berendezkedve egy hosszú távú gazdasági válságra, kvázi fizetésképtelenné válik és tönkremegy. Ezeket a cégeket utána bagóért meg lehet majd szerezni. A csókosok meg fogják kapni a segélyeket, ne aggódjon senki, hiszen Orbán első lépése eleve az volt, hogy a saját, a strómanjain nevén lévő érdekeltségeit jól megvédte (szálloda, turizmus, szórakoztatóipar).

A katonaság bevonult a nagyobb vállalatokhoz, ahol bármikor átvehetik az irányítást. Határok lezárva, a kalitka ajtaja bezárult. Egy lépés van hátra: a TELJHATALOM bevezetése. Hadházy Ákos az elsők között jelezte: a 4/5 szart sem ér, mert 2/3-dal is át tudják vinni a törvényjavaslatot, Kocsis Máté fideszes frakcióvezető ezt meg is erősítette. Tehát akkor ennyi volt. Mert biztos vagyok abban, hogy meg fogják csinálni. Most jön majd a kijárási tilalalom (bár egyelőre következetesen tagadják, hogy erre készülnének), tehát tüntetni nem lehet, noha ebben a helyzetben nyilván nem is jó ötlet. A katonák viszont az utcán vannak, ha bármit mondani mersz, kimennek érted és elvisznek a picsába, mint rémhírkeltőt. Ez vár ránk.

Aztán jön a következő lépés: az RTL Klub, az ATV, a Klubrádió, a 444, az Index, a hvg.hu, a 24.hu, stb. azonnali elkussoltatása. Facebook-rendőrség felállítása, a nyaloncok önkéntesen elkezdenek feljelentgetni és hipp-hopp 5 éves karanténban találod magad, ha nem bólogatsz Orbán szavára. Véleményem szerint ez az intézkedés tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy mindent eltüntessen, ami rá nézve terhelő lehet, hogy visszaállítsa az elesett önkormányzatok vezetőit és Budapestet is visszafoglalja. Ennyi. Megszállja a saját országát, igába hajtja a magyar népet. Mesteri...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.