2020. március 24., kedd

TE NAGYON BÁTOR EMBER NE FÜRKÉSSZ ÉS PORTYÁZZ

HÍRKLIKK
Szerző: VÁSÁRHELYI MÁRIA
2020.03.24.


Orbán Viktor, a 133 bátor ember legbátrabbika, saját állítása szerint "fürkészeket és portyázókat küldött a világ minden tájára lélegeztetőgépekért és védőfelszrelésekért".

Ezzel szemben Andrej Babis cseh kormányfő például, se fürkészeket, se portyázókat nem küldött sehova, hanem nagyon célirányosan és jó időben rendelt Kínából több millió maszkot, tesztet és megfelelő mennyiségű lélegeztetőgépet, és mindezt néhány nap alatt a kormánygépek meg is hozták. Így azután Csehországban mindenkinek jut maszk és fertőtlenítő, az egészségügyben dolgozók az összes szükséges védőfelszerelést megkapták és annyi tesztet végeznek, amennyire szükség van. Ezzel szemben nálunk a fürkészek és portyázók még mindig a világ minden táján portyáznak és fürkészik a védőfelszereléseket és lélegeztető gépeket, miközben a kórházakban az orvosok és ápolók nem jutnak megfelelő védőfelszeerléshez és nálunk végzik el a legkevesebb teszt vizsgálatot.

A tanulság: te nagyon bátor ember ne fürkéssz és portyázz, hanem végre nézz szembe a valósággal és lásd el az emberfelleti munkát végző egészségügyi dolgozókat és a lakosságot a szükséges megelőző és gyógyító felszerelésekkel!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.