2020. április 5., vasárnap

1,8 MILLIÁRDOS PLÉBÁNIA-FEJLESZTÉSSEL IS HARCOL A KORMÁNY A GAZDASÁGI VÁLSÁG ELLEN

24.HU
Szerző: SPIRK JÓZSEF
2020.04.05.


Nemcsak bátorságot vár a papoktól Orbán Viktor kormányfő a koronavírus okozta válság idején, hanem fejlesztéseket is. Legalábbis erre lehet következtetni a Pasaréti Ferences Plébánia szombati közleményéből. A Facebookon közzétett bejegyzésben azt írták, hogy a kormány azzal a kéréssel fordult hozzájuk, hogy a válság után mielőbb kezdjék meg az új közösségi ház építését.

A plébánia szerint a kormányzat terveiben nagy szerepet szánnak az ilyen típusú fejlesztéseknek a munkahelyek megőrzésében és a gazdaság újraindításában.


A Pasaréti Ferences Plébánia sietett is eleget tenni a kérésnek, és felgyorsíttatta a tervezési munkákat. Az építészek az utóbbi hetekben már véglegesítették is a közösségi ház kiviteli tervét, így hamarosan megkezdődhet a közbeszerzési eljárás.

A Facebookra kitett látványtervekről azt írták, hogy azok már tudják érzékeltetni a közösségi ház belső térviszonyait, hangulatát. „Érdemes megfigyelni, hogy itt is megjelenik a templom színvilága, valamint néhány onnan már ismert építészeti elem, a két épület egységének hangsúlyozására.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.