2020. április 19., vasárnap

J’ACCUSE,,,! – VÁDOLOM ORBÁN VIKTORT

HÍRKLIKK
Szerző: NÉMETH PÉTER
2020.04.19.


...Vádolom tehát Orbán Viktort, amiért olyan alkotmányt fogadtatott el, amely nem tükrözi a nép akaratát, kizárólag az ő politikai hatalmát és akaratát szolgálja.

Vádolom Orbán Viktort, aki olyan médiavilágot teremtett Magyarországon, hogy lehetőleg csak az ő hangja, az ő meggyőződése, az ő véleménye jusson el a többséghez.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a gazdasági és jog ügyleteihez olyan szisztémát dolgozott ki, amellyel bármikor, bárkinek a javaihoz hozzáférhet – lásd magánnyugdíj pénztárak 3000 milliárdja – és eme szándékaihoz simította a jogszabályokat is.

Vádolom Orbán Viktort, mert szép, fokozatosan távolított el a kormányából minden olyan embert, akinek egy picit is önálló véleménye volt, aki a szakmai szempontokat az ő akarata elé akarta helyezni.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a kormányába és a politikai holdudvarába olyan embereket gyűjtött össze, akik kizárólag az ő akaratának vetik magukat alá (Semjén, Varga J., Novák K., Szijjártó, Hollik, Kovács Z., Dömötör Cs., Rétvári B., Németh Sz., és a többiek), és akik bármikor hajlandóak elvtelen támadást indítani bárki ellen.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a parlament munkáját kiürítette, működését formálissá tette, maga mögé pedig csak olyan „bátor” embereket engedett, akik bizonyosan nem mondanak neki soha ellent, és boldogan asszisztálnak egy nevetséges, helyenként megalázó színjátékhoz.

Vádolom Orbán Viktort, hogy hazámat olyan országgá változtatta, amely szégyenteljes politikájáról ismerszik meg a világ legtöbb országában, és amely kivetnivaló tagja egy olyan közösségnek, amelyhez tartozni akart.

Vádolom Orbán Viktort, amiért olyan rendszert alakított ki, ahol egyesek látványosan gazdagodnak, de nem tudni, hogy a vagyon valóban az ő tulajdonuk-e, vagy netán valaki másé?

Vádolom Orbán Viktort, aki olyan vádhatóságot hozott létre, amely szemet huny a politikai hatalom birtokosainak csalárd ügyletei fölött, és amely nem is akarja tudni, hogy mi a valós helyzet, és amely hajlandó a politikai ellenfelet bármikor eljárások alá vetni.

Vádolom Orbán Viktort, amiért idegengyűlölővé tette a hazámat, ahonnan száműzte a szolidaritást, a békét, helyette háborús tereppé változtatta az országot.

Vádolom Orbán Viktort, mert becsapott.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése