2020. április 27., hétfő

NEMZETHY KESZTYŰ

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: HORN ANNA
2020.04.27.



Látjátuk feleim szümtükhel…

Végre lett egy igazi ellenség, és valódi harcba indultak ellene országunk nagyjai. Ez nem olyan feneség, mint az eddigi piszliicsárék, amelyek és amik támadták szép hazánkat – ez valódi, áldozatokat követelő ragály, betegség, járvány, tessék választani. Persze, még kiderülhet, hogy Soros és Gyurcsány által fizetett kínai és egyéb migránsok szándékosan és tudatosan fertőzték meg az egész bolygót – legalábbis az ügyeletes amerikai zseni, az elnökük, valami ilyesmit akart sugallni, amikor a napokban megfenyegette Kínát. Azt bírta kinyögni rózsaszín ajkaival, hogy következményei lesznek annak, ha a kínaiak állnak a vírus terjedése vagy terjesztése mögött… remeg a térdem, azóta is. Hogy lehet valaki ekkora barom, ilyennek kell születni, vagy gyúrt rá menet közben?

De térjünk vissza saját házunk tájára, mert ott minden rendben van, ha a kormány és szakemberei véleményére lenne kíváncsi valaki. Én nem vagyok, ezért csak olyan esetekről lesz szó, amelyek azt bizonyítják, mennyire nincs semmi sem rendben.

Műtéten frissen átesett betegeket küldenek el kórházakból. Menjenek a keresztény isten hírével, ahova tudnak. Magatehetetlen időseket zavarnak haza a hasonló állapotban lévő párjukhoz. Ápolja és állítsa talpra őket, aki akarja. Vizsgálatok, műtétek, kezelések maradnak el az arra rászorulóknál, mert talán majd egyszer kell az ágyuk egy vírusos betegnek. Sőt, az is biztos, hogy ez május 3-án fog bekövetkezni. Az istenek, ugye, mindent tudnak, így ezt is. Csendben kérdezem – addig is miért nem lehet tisztességesen, már amennyire a magyar egészségügy feltételei ezt lehetővé teszik, gondoskodni olyanokról, akiknek MOST van rá szükségük? Nem érthetjük mi ezt, Hajnalkám, kicsik vagyunk hozzá.

Én ahhoz is aprócskának érzem magam, hogy felérjem ésszel, miért kell díszlépésben fogadni maszkokat és gumikesztyűket a repülőtéren. Hol maga a nép atyja, hol valamelyik minisztere pózol a kamerák előtt, sok millió valamit tartalmazó dobozok előtt, mert a légihíd az nem semmi, ugye. Szalutálni nem kellene?

...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.