2020. április 18., szombat

ORBÁN HÁBORÚJA

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.04.18.

Orbán Viktor megint megfenyegette Budapestet. Rázza az öklét, toporzékol. Nem először, és biztosan nem utoljára. Nem a szíve csücske a főváros, ha tehetné, földig rombolná, és sóval hintené be a helyét. A Kossuth Rádióban nyilatkozott a miniszterelnök, a szokásos pénteki szappanopera soros epizódjában. Az újságírónak kinevezett nőnemű mikrofontartó állvány kérdésére azt válaszolta, hogy majd ki kell vizsgálni, ami az idősotthonokban történt, meg kell nevezni a felelősöket, de most az összefogásnak van ideje.
Pedig, közénk is lövethetne. Felhatalmaztuk erre is, mert mindenre felhatalmaztuk. Amikor valamilyen gazemberséget elkövetnek ezek a derék urak, vagy valamilyen aljasságukra fény derül, mindig az a válasz, hogy a magyar emberek hatalmazták fel őket.

Nem biankó csekket kaptatok, hogy lopjatok el mindent, ami a csövön kifér. Hogy csaljatok és hazudjatok, bontsátok le a jogállamot, rohasszátok ránk az egészségügyet, butítsátok le a sárga földig az oktatást. Nem erre hatalmaztunk fel benneteket a fülkeforradalom dicsőséges napjaiban, amikor oxigénpalack nélkül értünk fel a csúcsra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.