2020. április 20., hétfő

ORBÁN A MAGYAR NÉP “SZELEKTÁLÁSÁRA” HASZNÁLJA A VILÁGJÁRVÁNYT - HA EZEK AZ EMBEREK MEGHALNAK, AKKOR ORBÁN VIKTOR TÖMEGGYILKOS. - EGY ELMEBETEG TÖMEGGYILKOS VEZETI AZ ORSZÁGOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.04.19.


Ahogy a világjárvány felgyorsította a nyílt diktatúra bevezetését, úgy alkalmat teremtett arra is, hogy Orbán felgyorsítsa az egészégügynek szánt szerepet, az idős, beteg generáció eltüntetését. Eddig is sejteni lehetett, hogy az egészségügy szándékos lepusztítása, a források megvonása arra irányul, hogy Magyarország szociális összetételét mesterségesen megváltoztassák. Azok az idős és beteg emberek, akik “feleslegesen” terhelik a költségvetést a nyugdíjukkal, az egészségügyi ellátásukkal, akik koloncnak tekinthetők a költségvetés nyakán, azok az elégtelen ellátás nyomán észrevétlenül haljanak ki.

Mindaddig rosszindulatú feltételezésnek lehetett ezt bélyegezni, amíg Orbán a koronavírus ürügyén ki nem ebrudalta a kórházi kezelésre szoruló betegek 60 százalékát az utcára. Az indok szerint a vírusos megbetegedés kezelésére szabadítottak fel 36 ezer kórházi ágyat, ennyi kórházi ágyra azonban a legfertőzöttebb Olaszországban sem volt szükség, ahol naponta kétezer ember halt meg. Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott betegek száma nem indokolja ezt a kórházi kapacitást és a legvadabb számítások sem teszik szükségessé ennyi kórházi ágy felszabadítását. Nyilvánvaló, hogy ez hazugság, csupán egy hamis indok arra, hogy megvonják a kórházi kezelést és az életmentő beavatkozásokat a rendszer által halálra ítélt betegektől.

A sajtóban megjelent kritikák hatására kiadott kormányzati nyilatkozatok cáfolták azt, hogy olyan betegeket is hazaküldtek, akiket kórházi kezelés nélkül halálra ítéltek. A valóság azonban ennek ellentéte, ezek a nyilatkozatok hazugságok. Súlyos műtétre váró betegeket, rákosokat, magatehetetlen szélütötteket, rehabilitációra váró amputáltakat és gerincsérülteket, ön- és közveszélyes pszichiátriai kezelteket, és még további halálra ítélt embereket pateroltak haza a kórházakból, hogy megfelelő kezelés nélkül otthon haljanak meg. Senki nem fogja bebizonyítani, hogy ez egy tömeges gyilkosság, mert mindenki beteg és a betegek egyik rossz szokása, hogy meghalnak. Senki nem bizonyítja be, hogy ezeknek az embereknek nem kellett volna még meghalniuk hanem szándékosan halálra ítélték, mi több, a kórházi kezelés megvonásával megölték őket.

Orbán Viktor fasiszta és náci államában csak az erőseknek és az egészségeseknek van joguk élni. Betegekre és öregekre nem költenek, mert kell a pénz a stadionok fenntartására, a futballistákra, Orbán Ráhel turisztikai bizniszére, drága ingatlanokra, kastélyokra, szállodákra, a Mészáros Lőrinc nevére íratott cégekre (feltéve, ha nyereséget termelnek a valódi tulajdonos, Orbán Viktor számára). Az öregeket és a betegeket a Taigetoszra teszik. A magyar egészségügy eddig is a szelektáló rámpa szerepét töltötte be. A betegek egy része a várólistákkal, a gyógyszerek megvonásával, a műtétek alacsony számával, és az ellátás színvonalával eleve halálra van ítélve. Az orvosok szelektálni kényszerültek, hogy az alacsony kapacitás mellett kit gyógyítanak meg, s kit ítélnek csendes halálra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.