2020. április 18., szombat

ORBÁNÉK PRIMITÍV VAGDALKOZÁSA A 13. HAVI NYUGDÍJ ÜGYÉBEN

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2020.04.18.


„A 13. havi nyugdíjat gyakorlatilag a 2008-as pénzügyi és gazdasági világválság szüntette meg. Ezt tíz év után is felemlegetni a baloldalnak egyszerűen vicces, pontosan annyira, mint amikor azt képesek Orbánék mondani, hogy az ellenzék nem tud elvezetni még egy idős otthont sem, nemhogy egy kormányt” – reagált portálunknak Barát Gábor, az Országos Nyugdíj-főigazgatóság korábbi főigazgatója. Azután kerestük meg, hogy Orbán Viktor és Tállai András 24 óra leforgása alatt politikai térre terelte a 13. havi nyugdíj bevezetésének ügyét, annak kapcsán ugyanis rögvest gyurcsányozni és „elmúltnyolcévezni” kezdtek.

Orbán Viktor a szokásos, pénteki közrádióban elhangzó interjújában, fontosnak mondta a 13. havi nyugdíj visszavezetését, ugyanis szerinte a nyugdíjasok azt látták eddig, ha jött egy válság, hozzányúltak a nyugdíjakhoz. De „ez most nem fordulhat elő” – üzente a kétmillió nyugdíjasnak – mondván: ők „bátran számíthatnak a kormányra”. Ennél is egyértelműbben ment neki a 2010 előtti kormánynak Tállai András államtitkár, aki a Magyar Nemzetnek már néven is nevezte Gyurcsányt, amikor azt mondta: „Gyurcsányék a válságban elvettek a nyugdíjasoktól, a mostani kormány viszont krízis idején is ad a nyugdíjasoknak”.

„Ez nem más, mint gyerekes politikai szöveg” – reagált portálunknak Barát Gábor, az Országos Nyugdíj-főigazgatóság korábbi főigazgatója, aki emlékeztetett arra, hogy a 13. havi nyugdíjat a 2008-as pénzügyi és gazdasági világválság szüntette meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.