2020. május 1., péntek

MIKÖZBEN A PARLAMENTI DEMOKRÁCIÁBÓL FOLYTATÓLAGOSAN KIFERTŐTLENÍTIK A DEMOKRÁCIÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2020.05.01.


Tárgy: Bonyolult

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Megmondom az őszintét. Azért se kellene kendnek hazaruccanni, mert kendben nincs, nem tudott kitermelődni a vírus elleni immunanyag. Ráadásul még rühes is lehet. Bár a rendőrség már sejti, hogy ki vakaródzott először és hol. A vírus az kacifántosabb. Az egyik szombaton a tatámék, a metszés után (amivel a nagyi szerint el voltak maradva, a tata szerint meg nem, úgyhogy most sem tudtam meg mikor kell a fákat metszeni) a diófa alatt (amit régen sose kellett permetezni, most kell) kitárgyalták, hogy nekik nincs félnivalójuk. Mert. Összefoglalom, miből maradt ki kend a távolléte miatt. Ahogy sikerül. Mert amúgy meg hosszú, meg fájdalmas ezt is vakargatni. Úgy-ahogy már bevarasodott.

Amikor a nagyhatalmak Lenin sapkában küldték a vírust a világra, akkor az izgága nyakkendősöknek szánták, és mégis a prolik rokkantak bele. Most, hogy a prolikat gyomlálnák a koronással, nálunk láthatóan a nyakkendős is hullik cefetül. Nézze csak meg, hogy elszaladt a Tudomány az Akadémiából, pedig ők aztán jó harminc esztendőig bő nyállal síkosították I. Gőgös Arrogancia pályáját felfelé a lejtőn a korlátlan hatalomig. Az új diktatúrát matyómintával takargató kultúrmunkások hirtelen hogy elkezdtek pityeregni, amiért ezen túl vállalkozóként kell a pacalpörkölt alá hordani gyújtósnak az emberiség kultúrkincseit. Vagy az orvosok, nézze csak, hogy pislognak kifelé az altatásból. Jobban lapítanak, mint a pandémiagörbe. Az orvosbáróhoz járnak kézcsókra, mégis elvette tőlük a másodállást, meg a hippokratészi esküt lecserélte tízparancsolatra. De a közgazdászok, jogászok se jártak jobban. Urak voltak a kommunista érában, most cselédek csicskái. A pedagógusokkal frigyben élő agrárértelmiség? Na, itt van aztán vége a mézes heteknek. „Párosban szívnak, mint Ennyike az Árpikával, csak nekik már az egyszer feldolgozott anyag jut” – mondta a hajléktalan státuszra feltört, az alkoholtól gyermeki ártatlanságba révült növényvédelmi szakmérnök.

Szóval temetetlen magyar értelmiség szegélyezi a közreműködésükkel proliknak ásott tömegsírt, és a még vegetálók szájtátva bámulják a bunkó nyaloncok tobzódását, akiknek már az alsóban ötösük volt cinizmusból. A pökhendiségben felcseperedve azután Soros pénzén, Demszkyék szárnyai alatt sárgacsőrű liberálisként a repülő egyetemen nem a demokráciát, hanem az arroganciát tanulták, és így kelt ki a Liberális Internacionálé fészkében a mutáns kakukkfiókának látszó dögkeselyű, amit a média által lebutított nép turulnak lát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.