2020. június 7., vasárnap

MEGINT DOBOTT ELÉNK EGY CSONTOT AZ ORSZÁG URA

HÍRKLIKK
Szerző: NÉMETH PÉTER
2020.06.07.


Megint odadobott nekünk valamit Orbán Viktor, egy csontot, hogy rágódjunk rajta. Sokan mondják: hagyjuk már a miniszterelnök mondatait a fenébe; felesleges megfejteni őket, hiba elemezni, és még nagyobb ostobaság igazi értelmet mögé tenni. De, hát képtelenek vagyunk erre, mégis csak ő az ország ura, legbefolyásosabb embere, függ tőle a mindennapi éltünk minősége, mentális állapotunk, és igen – sajnos – a jövőnk. Ezért is van, hogy bármily rébuszokban, szokatlan képekben fogalmaz, igyekszünk megfejteni: vajon mit is akart mondani, mi a rejtett üzenet, mire kell készülnünk, vagy az egész nem több egy ócska bon mot-nál, aminek valójában nincs semmi mélyebb tartalma.

A hét végén turul szobrot avatott a kormányfő Sátoraljaújhelyen, amelyet a trianoni magyar sorstragédia 100 éves évfordulójára emeltek. Hogy miért pont – a legenda szerint – a magyarok Honfoglalásában jelentős szerepet játszott madár jelképezi leginkább a vesztes háborút leginkább megsínylő országunkat, azt bizonyára el tudják magyarázni nálam okosabb emberek. Mindegy is; hovatovább turul-építésben is egyfajta verseny alakul ki; hol dicsőséget, hol pedig a szenvedésünket jelképezi.

Nos, noha a sátoraljaújhelyi Turul nem a dicsőséget hirdeti, Orbán Viktor annál inkább zengi a magyarok hősi tulajdonságait. Itt és most pont arról beszélt – mármint az avatáson -, hogy „az évtizedek, évszázadok alatt sokan bejelentkeztek, hogy "elföldelnék Magyarországot", de "mi makacs népség vagyunk, sohasem voltunk hajlandók részt venni a saját temetésünkön"...

1 megjegyzés:

 1. TURULTIMÁTUM ÉS ÁMEN!!!
  ABSZOLÚT NEM RELEVÁNS, HOGY MAGYARORSZÁGON SAUL ún. LMBTQ (Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű, Queer) VÉGBÉLLÉNYEI SAJÁT FERDE HAJLAMAIK SZERINT MÍTOSZNAK NEVEZZÉK ÜDVTÖRTÉNETÜNK ÉV-TÍZEZREDES JELKÉPEIT úgy mint: NAPKERESZTÜNKET, TÖVISES HÁRMASKERESZTÜNKET, NAP-KAPUINKAT és SZÁRNYALÓ TURUL-MADARUNKAT!!!

  …MÁR AZÉRT SEM, MERT „HIVATALOSAN” MA MAGYARORSZÁGON NEM LÉTEZNEK/LÉTEZHETNEK ILYEN TALMUDISTA SÁRDARABOK; - HISZEN KIIRTOTTUK ŐKET (6-66-666 milliót?!) A CION-LIBERÁLIS HOLO-PROPAGANDA SZERINT!!!
  …MEG AZÉRT SEM, MERT A MAGYARORSZÁGI TÖRVÉNYESEN JEGYZETT 13 KISEBBSÉG (bolgárok, cigányok, görögök, horvátok, lengyelek, németek, örmények, románok, ruszinok, szerbek, szlovákok, szlovének, ukránok) KÖZÖTT NEM SZEREPELNEK…- TEHÁT SEM HIVATALOSAN, SEM FÉLHIVATALOSAN: NINCSENEK és/vagy NEM LÉTEZNEK!!!
  ILYETÉN, AKIK AZ Ő NEVÜKBEN HŐBÖRÖGNEK, HÁBOROGNAK, USZÍTANAK ÉS KAPNAK A MINDENKORI MAGYAR ÁLLAMTÓL ÉVENTE 100 MILLIÁRDOKAT ÉLETMENETÉRE, BUZI-VONAGLÁSRA, ISTENGYILKOSOK BETELEPÍTÉSÉRE, TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁSRA, NEMZETI JAVAINK KÜLFÖLDI KÉZRE JÁTSZÁSÁRA, SZABADKŐMŰVES BRANCS ÉLTETÉSÉRE ÉS FÉSZKELŐHELYÜK (MTA) FELLEGVÁRÁRA, SZEMITA TENYÉSZTELEPEK FINANSZÍROZÁSÁRA, SZEMITA SZÍNHÁZAK FENNTARTÁSÁRA, MAGYARGYALÁZÓ FILMGYÁRTÁSRA, DEVIÁNS EGYHÁZAK FELVIRÁGOZTATÁSÁRA, FAJFERTŐZŐ MOZGALMAKRA, RASSZBŰNÖZÉS FOKOZÁSRA; - AZOK MINDAMELLETT, HOGY TÖRVÉNYILEG ÜLDÖZENDŐ (ismert és közismert) BRIGANTIK; - MÉG KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSBAN IS ÉRDEKELTEK, AMIT ELŐRE KITERVELTEN, (A MAGYAR NEMZETNEK GIGÁSZI HÁTRÁNYT OKOZVA!!!) MAFFIA RENDSZERBEN KÖVETTEK/NEK EL …- TEHÁT: SZÜLETETT HAZAÁRULÓK!!!


  Nyílt titok és gennyláda, hogy ennek a fajta cion-liberális globalista mátrixnak VÉGE VAN!!!
  Az elmúlt hónapokban megtapasztaltuk/6tuk, hogy egy priuszos bűnöző miatt gyakorlatilag polgárháborús állapotokat és ún. civilizációs lepratelepeket alakítottak ki földünk szakrális helyein a már utolsókat rugó, álarcukat vesztő, szűzleány vért szürcsögő reptilián világelit tagjai!!!
  Ugyan ennek a donorzabáló fajnak magyarországi szörnyetegeit látva és hallgatva; - szintúgy itt volt/van az ideje nemzettestünkből való kiégetésére!!!
  Vajon elméláztak valaha ezek a raccsoló rémségek – persze ha egy ilyen színes-tangás civil aktivista, polgárjogi idióta „észt használni tudna”… –, hogy ha kivéreztetik a termelő, új értéket előállító őket élősködni hagyó gazdatestet, nem lesz után…azután…- és éhen fognak dögleni?
  Persze hogy nem.
  Ők a sohakinemirtott zsci-fi megélhetési sakálok mindig és mindenütt a saját gusztustalan képükre akarják cincálni a rendet, az épséget és a szépséget.
  …és itt eljutottunk haza, hogy kardnyelve tapasztaljuk a dögkútból zabáló, családbarát felcsúti Kilakoltatott Magyarországán, Budapest szívében, a XII. kerületben a matuzsálem korú nem létező JÉZUS GYILKOSOK UNOKÁINAK a TURULEMLÉKMŰVÜNKET bontási, rombolási kisérleteit.
  Más variánsban kitoloncolását, átcimkézését vagy legutóbb: darabjaiban megszámozását…beolvasztás előtt stb.
  Ez is a tipikus mózesi formula része.
  Tehát többé nem a második világperzselésben kiirtatott hőseink emlékszobra lenne, nem, hanem valami szívárványos zászlóba öltöztetett torzó, hogy minden Magyarországon ragadt és osztódó génpotyadék boldog legyen.
  …hogy csillogón tátonghasson sok ánuszüreg, szikrázhasson a fény a hugycsővekből kiálló kötőtűkön…- mert éljen a Pride, a deviancia és igenis tőrhessen égig a sugárhányás.
  Ez a lélekemelő szárnyaló szobor, maga a TURUL=TÉRÜL=TÁRUL a magyaroknak!!! IDE GÉNeknek: RÚTUL=TEREL=TÖRÖL!!!
  Jó hír, hogy több tízezer éves EGY=ÉGI=IGEi NAP=NÉPünk JEL…KÉPÉT, akik bántani merészelik; - végleg KIÍR(T)JÁK MAG(J)UKAT A VILÁGOK MINDEGYIKÉBŐL!!!
  ÁMEN = A MÉN.
  Szerrel és tettel PáLoS TReND
  https://kuruc.info/r/3/40001/

  VálaszTörlés