2020. június 17., szerda

TÖBB MINT 2 MILLIÓ NYUGDÍJASNAK POSTÁZZÁK KI A KORMÁNY INGYENES NYUGDÍJASMAGAZINJÁT

444.HU
Szerző: RÉNYI PÁL DÁNIEL
2020.06.17.


„Jókor” címmel több mint 2 millió nyugdíjashoz megy ki a héten egy hivatalosan a Magyar Államkincstár által kiadott 16 oldalas nyugdíjas tájékoztató, ami formailag leginkább az ingyenesen osztogatott, fideszes bulvárlaphoz, a Lokálhoz hasonlít, annyi megkötéssel, hogy az újságban megszokott hagyományos kormányzati hirdetésekért ebben a kiadványban natív Fidesz-tartalmakkal, Orbán-köszöntővel, Novák Katalin-interjúval, Győrfi Pál-tanácsokkal és Reviczky Gábor-féle halászlérecepttel kárpótolják az idős olvasókat. 

Meg persze rengeteg nyugdíjemeléssel, nagyszülői gyeddel, gyógyszertámogatással, a kedélyes magazinhangulathoz elengedhetetlen unokázós-nosztalgiázós kontenttel, és keresztrejtvénnyel.

A kormány a különböző tájékoztatóknak álcázott propagandaakciók és konzultációkhoz hasonlóan ennek a kiadványnak az elkészülését is úgy csomagolja be, mintha csak felkérést teljesítene. Ha igaz, amit állított Novák Katalin családügyi államtitkár és Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott kedden, ezúttal az Idősek Tanácsának javaslatára álltak bele a dologba, bár nem siették el a dolgot, mert a magazin kiadásáról már 2018 októberében megszületett a döntés, Orbán Viktor jelenlétében. Viszont mostantól elvileg minden negyedévben megjelenik a nyugdíjas postaládákban a „Jókor”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.