2020. július 17., péntek

A KÓRHÁZAKBAN FERTŐZŐDÖTT MEG AZ ELHUNYTAK FELE, AMI AZ ORBÁN-KORMÁNY FELELŐSSÉGE - JOGÁLLAMI DEMOKRÁCIÁKBAN EGY ILYEN ADAT NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLÉSE UTÁN MEGBUKIK A KORMÁNY, LEMOND A MINISZTERELNÖK, AZ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTER

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.07.16.


Napvilágra kerültek a jól sejtett adatok, hogy a magyarok jelentős része kórházakban kapta el a koronavírust és kórházakban fertőződött meg a vírusban elhunytaknak majdnem a fele. Mindez Müller Cecília tisztifőorvosnak a Főpolgármesteri Hivatalnak írott leveléből derült ki. Eszerint a fertőzöttek mintegy negyede kórházi fertőzésként kapta el a koronavírust, és a halálesetek csaknem fele is ilyen intézményi fertőzés nyomán következett be. Ez azt jelenti, hogy a magyarországi kórházak nemcsak jelentős terjesztői voltak a vírusfertőzésnek, hanem a vírus okozta elhalálozások majdnem fele is a kórházi fertőzések következményei. Az 595 halálesetből 260 kórházi fertőzés miatt történt.

Lapunk március 7-én számolt be arról, hogy “Magyarországon többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint autóbalesetben” a TASZ honlapja szerint, amelyet a kórházi vírusfertőzések megszüntetése érdekében indított kampány érdekében hoztak létre. Még a koronavírus megjelenése előtt azzal volt tele a magyar sajtó, hogy a magyar kórházakban gyakori a vírusfertőzés, a betegek egy része akkor kerül életveszélybe, ha kórházba kerül, mert azok egy része a vírusfertőzések gócpontjai. Az Orbán-rezsim a harmadik világ szintjére süllyesztette a magyar egészségügyet, és ezzel néz szembe egy világjárvánnyal.

Ezért komoly életveszélyben vannak a magyar betegek, idősek, legyengültek, mert a koronavírus maga is életveszélyes, de az a kormányzat, egészségügy, a Mészáros Lőrinc strómanságáig terjedő intelligenciával bíró vezérrel, amely arra hivatott, hogy a legszakszerűbb ellátással kezelje, a legprofesszionálisabb módon a vírus terjedését megakadályozza, talán még a koronavírusnál is nagyobb veszélyt jelent. A magyar kórházakban a vírusfertőzés veszélye a koronavírus előtt is ismert volt, és nem tudunk semmiféle komoly intézkedésről, amely arra irányult volna, hogy a kórházi fertőzésveszélyt megszüntesse. Milliárdokat kaptak a strómanok mindenfélére, de komoly kórházi vírusmentesítés nem történt.

Az egyetlen látható intézkedés a kórházi ágyak 60 százalékának kiürítése volt, még krónikus betegeket is kitettek a kórházakból, és ezt azzal indokolták, hogy a koronavírussal fertőződő betegek számára készítenek helyet. Érthetetlen volt az intézkedés, mert ennyi fertőzésre biztosan nem lehetett számítani. Ezért nagy a valószínűsége annak, hogy a kórházak fertőzési statisztikája alapján döntöttek úgy, hogy jobban járnak, ha a veszélyeztetett súlyos betegeket inkább hazaküldik, mert a betegek a kórházakban valószínűleg meghalnak, még ellátás nélkül is jobb helyük van otthon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.