2020. július 9., csütörtök

A KORMÁNY SZERINT, IGAZI SIKERTÖRTÉNET A NEMZETI KONZULTÁCIÓ

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.07.09.


Nagyon meg van elégedve a nemzeti konzultáció fogadtatásával Dömötör Csaba, a Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Szerda reggelig 232 ezren küldték vissza a levelet, ennyien válaszoltak a kormány és Orbán Viktor kérdéseire. 8 millióból – hozzávetőlegesen ennyi ember jogosult a válaszadásra – ez látszólag nem nagy szám, de a visszaküldött levelek mennyisége akár már csütörtök reggelre is jelentősen emelkedhet. Ami biztos: Dömötör államtitkár a 232 ezres számot úgy értékelte, hogy nagy az érdeklődés.

Lehetne persze nagyobb is, de ne legyünk ünneprontók, főleg, mert Matolcsy György óta tudjuk, hogy a negatív növekedés is növekedés. És bár a 8 millióhoz képest a 232 ezer elenyészőnek tűnik, lehet, hogy csak mi vagyunk pesszimisták, és a kormány még ennyi visszaküldőre sem számított.

Persze még bármi megtörténhet, ha a kormányzati propaganda ráhajt, megdőlhet az eddigi rekord, és minden korábbinál többen küldik vissza a helyes válaszokat Orbán Viktornak és kormányának. Ehhez azonban újfajta módszerekre volna szükség, mert a hagyományos megoldások, például a hirdetőoszlopokon elhelyezett plakátok, valamint az újsághirdetések, hiába kerültek nagyon sokba, nem hozzák az elvárt eredményt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.