2020. július 25., szombat

AKIK KISZOLGÁLJÁK A LIBERNYÁKOKAT A HÁTÁN HURCOLÓ KÜLDETÉSTUDATOT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.07.25.


Mielőtt végérvényesen besötétedne, jó estét kívánok! Nem fogok nagy csalódást okozni, meg kicsit se. Leginkább még mindig az Indexről lesz szó, mert egyrészt Tállai Bandi egy forintos csodája (aztakurva, januártól akár egyetlen forintot is ki lehet majd fizetni bankkártyával, nem lesz szükség készpénzre) nem igazán hozott lázba. És mert másrészt minden egyéb gazemberség megvár.

Nem azért az Index, mert jólesik forgatni a kést a vérző sebben, hanem mert ami majdnem egy egész országnak vérző seb (amely seb jellegétől eltekintve egy rakás pozitív dolgot is magában rejt, ha nem is látszik még a vége), az a csőcselék legaljának öröm és boldogság. A csőcselék legalját Kálmán László nyelvész nyomán használom, aki tökéletesen szavakba öntötte (nem hiába ő a nyelvész), hogy mivel egyenértékű az, amikor egy miniszterelnök libernyákozásra adja a fejét. Ezt: belőtte magát a csőcselék legaljába. Hivatalosan is.

Ezért azt gondolom, hogy azok, akik kiszolgálják a libernyákokat a hátán hurcoló küldetéstudatot bérért, fizetésért, paripáért, fegyverért, biztonságért, kényelemért, és akiknek ráfér a pofájukra, meg a billenytűzetükre és leírják, hogy Úgy múlik ki az Index, ahogyan élt: hazug módon, hisztérikusan, és akik most úgy lincselik Dull Szabolcsot, az Index kirúgott főszerkesztőjét – Bodolai Lászlóra hivatkozva (!) -, mintha az életük múlna rajta, azok szintén a csőcselék legaljához tartoznak. A főnökük döntött így, ők meg nem tiltakoztak, ez a helyzet. A hatalom végbeléből vakkantgatáshoz, esetenként fröcsögő hőzöngéshez, a mindennel egyetértéshez és bólogatáshoz, a legnagyobb disznóságok önkritikátlan dicsőítéséhez, és ahhoz, hogy mindenkit kivégzendő ellenségnek bélyegezzenek, aki nem a gazdi végbeléből vakkantgat, nem szükséges sem szakmai, sem emberi integritás, sem gerinc, de még egy nyomorúságos gerinc-csökevény se. Ők ezt vállalják, büszkék rá, egészségükre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.