2020. július 2., csütörtök

INDEX: A HELYZET REMÉNYTELEN, DE NEM KOMOLY

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.07.02.


Eldőlni látszik az Index sorsa. Nem fogják beszántani, mint annak idején a Kurírt, fondorlatos módon bezárni, mint a Népszabadságot, ellehetetleníteni, mint a Metropolt. Sajtóhírek szerint – és ez valószínű opciónak látszik – megszelídítenék az Indexet. Vagyis, külsőleg megmaradhatna vadállatnak, mert a ketrecbe zárt szörnyet szívesen bámulják az emberek, de a hatalomnak csak olyan vadállatra van szüksége, amely nem bánt senkit.

Ez a cél az Index esetében, és ennek a gyalázatnak egyedül mi tudjuk útját állni. Mi, akikre a NER prominensei előszeretettel szoktak hivatkozni, és olyankor úgy hívnak bennünket, hogy a magyar emberek. Az erő ugyanis nem odaát, hanem ideát van, vagyis, nálunk. Láttuk ezt az internetadó és egy-két más ügy esetében. Nemcsak azokra van szükség, hogy megakadályozzuk az Index megzabolását, akik olvassák és kedvelik a portált, hanem azokra is, akik nem olvassák, vagy nem különösebben kedvelik, de rájöttek, ha ezt is beszántják akkor utána velük is megtehetik ugyanezt.

Már korábban rá kellett volna jönni erre, de talán még most sem késő. Most kellene tüntetni az Index mellett – tűzoltóknak, mentősöknek, színészeknek, nézőknek, tanároknak, diákoknak. Mindenkinek, akiknek fontos a saját szabadsága...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.