2020. augusztus 15., szombat

42 MILLIÓS ÁLLAMI TÁMOGATÁSBÓL ÉPÜL SZÁRAZ ISTVÁN BALATONI PANZIÓJA

24.HU
Szerző: MÁZSÁR TAMÁS
2020.08.14.


...A 24.hu vette észre, hogy az Origo korábbi tulajdonosának cége, a Dry Beta Kft. a Kisfaludy hotel-és panziófejlesztési program részeként 42 millió forint támogatást kapott a négycsillagos Frida panzió megépítésére. Száraz válaszából azt is megtudtuk, hogy a hatszobás panzió Balatonakarattyán fogadja majd a vendégeket.

A Magyar Turisztikai Ügynökség még tavaly 43 milliárd forintot osztott szét 625 projektre, a legnagyobb nyertesekről itt írtunk:

NER-milliárdosok fejleszthetik a hoteleiket állami pénzből
Minden idők legnagyobb turisztikai programja milliárdosoknak szólt: minden harmadik forint náluk landolt.
Miközben Száraz István a turizmusba beszállt, a média világát, úgy tűnik, teljesen hátrahagyja. 2017-ben Száraztól barátjához, a jegybankelnök fiához, Matolcsy Ádámhoz került a kormányközeli Origót kiadó New Wave Media Csoport, de a We Love Budapest Kft.-nek egészen idén nyárig ő volt a tulajdonosa. A We Love Budapest és a We Love Balaton oldalakat üzemeltető médiavállalat viszont a Kreatív cikke szerint Száraztól a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványhoz került júliusban. Az ügylettel kapcsolatos részletekre rákérdeztünk a korábbi tulajdonosnál, de konkrétumokat nem árult el Száraz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.