2020. augusztus 14., péntek

A NEMZETKÖZI HÁTTÉRHATALOM FOKOZÓDIK

HÍRKLIKK
Szerző: FSP
2020.08.04.


„Nagyon komoly nemzetközi háttérhatalom és hálózat szervezkedik, egy liberális kör. A szakma tele van történetekkel, hogyan lehetetlenítettek el embereket.” Ezt mondta a Kossuth Rádióban Vidnyánszky Attila, a színművészeti egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumának vezetője. Irigyeljük Vidnyánszkyt, hogy egy ilyen egyszerű összefüggésben találta meg a bajok gyökerét.

A legtöbb ember ugyanis, ha valamilyen problémával találkozik, például tiltakoznak az ellen, amit mond vagy csinál, elkezd agyalni, hogy mi lehet a baj. Miért nem kezdték el már évekkel ezelőtt a Lánchíd felújítását? Miért kellett szétverni a Magyar Tudományos Akadémia kutatóhálózatát? Miért van drágaság Magyarországon? Vagy, mint most, miért kellett einstandolni a színművészeti egyetemet? És ha az embernek szerencséje, van, magyarázatot is talál. Jót, rosszat, értelmeset – az sem kizárt, hogy valami nagy baromságot.

A vidnyánszkyknak nincs szükségük ilyen bonyolult eszmefuttatásra, értelmiségi nyavalygásra. Nekik mindenre rögtön megvan a válaszuk: a háttérhatalom idegenszívű zsoldosai szervezkednek a magyarság ellen. Ilyen egyszerű a világ: vannak a jók, vagyis, mi, és vannak a rosszak. Nem kell rajta ennél többet tökölni, fölösleges időtöltés, meg nem is vezet sehová...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.