2020. augusztus 13., csütörtök

SIMONKA GYÖRGY KIZÁRÁSÁT JAVASOLJÁK A FIDESZBŐL AZ ALAPSZABÁLYRA HIVATKOZVA

MAGYAR NARANCS
Szerző: BOD TAMÁS
2020.08.12.




A már a vádlottak padján ülő dél-békési kormánypárti parlamenti képviselő, Simonka kizárását kezdeményezi Ruck Márton medgyesegyházi fideszes csoportelnök, mert a politikus a Fidesz-MPSZ jó hírének súlyosan árt, és mert nem tájékoztatta a helyi szervezet elnökségét az ellene indított büntetőeljárásról – tudta meg a Narancs.hu.


„Simonka György tevékenysége az utóbbi években rendkívüli módon erodálta a dél-békési Fideszt, az általa generált és érdekköre által menedzselt pályázatok szabálytalanságai miatt, már ez idáig 700 millió forint jogerős visszafizetési kötelezettsége keletkezett az önkormányzatoknak (ami várhatóan tovább fog nőni), ez biztos csődöt jelenti a településeink számára. Azok a Fidesz-tagok, akiknek nem egyezett a véleményük, sorra kizárásra kerültek, így mára szervezetünk nagyon meggyengült. Nem látom esélyét, hogy a 2022-es választásokon eredményesen tudjunk szerepelni, amennyiben a Simonka György a továbbiakban is folytatni fogja romboló tevékenységét.”

Mindez abban a kizárási javaslatban áll, amelyet augusztus 10-i dátummal Ruck Márton, a Fidesz-MPSZ medgyesegyházi csoportelnöke, egyben Békés megye 4. számú országgyűlési választókerülete fideszes választókerületi tanácsának tagja jegyez...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.