2020. augusztus 1., szombat

UJ PÉTER: BODOLAI BIZTOSAN TUDJA, HOGY MI ZAJLIK A FIDESZ FORGATÓKÖNYVE SZERINT

MAGYAR HANG
Szerző: Magyar Hang
2020.07.31.


Bodolai László nem alkalmas arra, hogy egy médiacég vezetője legyen, ráadásul a felhatalmazása is csak arra szólt, hogy az Index szerkesztőségének függetlenségét reprezentálja – erről beszélt Uj Péter, a portál egyik alapítója és volt főszerkesztője a Köttöttfogásban.

Pörzse Sándor műsorvezető felvetette, hogy Bodolai László arról beszélt, hogy a Fidesz ebben most nincs benne, és dörzsölik a tenyerüket, mert mégis minden az ő forgatókönyvük szerint zajlott.

– Bodolai biztosan tudja, hogy mi zajlik a Fidesz forgatókönyve szerint, mert ha valaki látta azt, az ő. Neki muszáj volt – reagált Uj Péter, aki jelenleg a 444.hu főszerkesztője, de korábban nagyon jóban volt Bodolaival, akinek még az ügyvédi irodája is az ő házába volt bejelentve sokáig, a felesége is nála dolgozott.

Hozzátette: – Látszik, hogy ezek a kommunikációs panelek, amiket bedobott, neki nem juthattak magától eszébe. A hazugságdarabkák nagyon gyorsan berendeződtek egy nagyon szép rendszerbe.

– Évekig nagyon jóban voltam Bodolaival, de amit itt alakított, az miden szinten felháborít. Ha végre is kellett hajtania ezt a feladatot, megtehette volna úgy, hogy nem viselkedik ennyire aljasul. Annyira mérhetetlenül szemét dolog volt, amit művelt, amire semmiféle felkentsége nem volt. Ő a szerkesztőség függetlenségét reprezentálni volt hivatott abban a pozícióban, az juttatta csak ide, hogy megbízott benne a szerkesztőség és őket verte át nagyon mocskos módon. Majd elkezdte a karaktergyilkos hazudozásokat. Ez egész egyszerűen menthetetlen. Se szakmai, se egyéb alkalmassága nincs, hogy belőle egy médiacég vezetője legyen – mondta Uj Péter a Magyar Hang műsorában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.