2020. szeptember 24., csütörtök

DEPORTÁLÓ VILÁGNEMZET - AZ UNIÓ ELSŐ FASISZTA ÁLLAMA HIVATALOS PECSÉTET KAP, HOGY FASISZTA LEHET, ÉS HIVATALOS SEGÍTSÉGET AHHOZ, HOGY EURÓPÁBAN LEGALIZÁLJA AZ EMBERTELENSÉGET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2020.09.24.


Orbán Viktor 2019. május 8-án nem először jelentette be Kolozsváron, hogy “világnemzetet építünk”. A világnemzet, mint önellentmondás, először a hungarista Szabó Albert Világnemzeti Népuralmista Pártja nevében fordult elő, s ahogy Orbán Viktor közeledett a fogaskerekes zászlókkal vonulgató Szabó Albert hungarista ideológiájához és értelmi színvonalához, a “világnemzet” is bekerült a Nemzeti Együttműködés Rendszerének szótárába.

Orbán definíciója szerint ez azt jelenti, hogy a magyarok elborítják a világot, a föld minden sarkában megtalálhatók, rájuk mint nemzetrészekre tekintünk, és a NER őket szervezi világnemzetté. Orbán a magyar diaszpóra általi terjeszkedést annak kapcsán adta elő, hogy mi nem fogadunk be senkit. Az orbáni unortodox kereszténység megfordította az “amit szeretnél, hogy veled cselekedjenek, te is azt cselekedd másokkal” jelszavát. Az illiberális alternatív tények világában ez úgy hangzik, hogy amit magadnak követelsz, azt tagadd meg másoktól. Ez a speciális magyar kereszténység.

Bennünket fogadjanak be mindenhol, és sehol ne asszimilálódjunk, hanem őrizzük meg “egyedi fajta” jellegünket, de mi nem fogadunk be senkit. Ha Szabó Albert nem megy vissza Ausztráliába, megérhette volna, hogy a Világnemzeti Népuralmista Párt programja kormányprogram lett Magyarországon. Orbán Viktor azt is mondta Kolozsváron, hogy azért van jogunk a létezésre, mert olyan teljesítményt nyújtunk a világ számára, amely nélkülünk nem született volna meg. Ebből logikusan az következik, hogy akik nem nyújtanak megfelelő teljesítményt, azoknak nincs joguk a létezésre. De ilyen eszmefuttatásokon már meg sem lepődnek Tündérország lakói.

Teljesítményünket pedig kétségkívül értékeli a világ. S azt használja, amiben a legjobbak vagyunk. Az Európai Bizottság legújabb bevándorlásügyi javaslata megértette végre, hogy tisztelni kell a magyarok kultúráját, és olyan tervezetet készített, amit egyértelműen a magyar világnemzet karakteréhez igazított. A liberális uniós országok, amelyek az elavult bibliai kereszténység normáit követik, befogadási kvótát választhatnak. Az illiberális unortodox kereszténység útját járó Magyarország és a V4-ek deportálási kvótát kérhetnek maguknak. Mintha csak egy paródia lenne, de nem az. Elválnak egymástól a befogadó és a kirekesztő országok, méghozzá saját választásuk alapján...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.