2020. szeptember 20., vasárnap

JÓ HÁTSZELET KAPNAK A FIDESZ VITORLÁSAI

HÍRKLIKK
Szerző: MILLEI ILONA
2020.09.20.


Valami büdös ebben a dologban, az egész szakmai nonszensz, néphülyítés – vonja le a következtetést Szalma Botond, a Mahart egykori vezérigazgatója arra a hírre, hogy a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) 11 balatoni vitorláskikötőt ad használatba 15 évre.

Arról, hogy a Balatoni Hajózási Zrt. használatba kívánja adni 11 vitorláskikötőjét, 15 éves, határozott idejű üzemeltetési szerződéssel, egyfordulós, nyilvános pályázat útján, pénteken adott ki közleményt a cég.

A közlemény kitér arra is, hogy a korábban önkormányzati kézben lévő, tavaly többségi állami tulajdonba került társaság pénteki közgyűlése a májusban elfogadott reorganizációs tervének megfelelően döntött a vitorláskikötő-hálózatának használatba adásáról. A Bahart által meghirdetett, 2020. október 20-án záruló pályázati kiírás a cég hosszú távú stratégiai érdekeivel összhangban, szigorú feltételeket szab a leendő pályázóknak. Ezek közt szerepel, hogy a leendő üzemeltetőnek komoly anyagi biztosítékokat kell vállalnia, valamint munkáltatói jogutódlással át kell vennie a jelenlegi személyzetet is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.