2020. október 4., vasárnap

A KORONAVÍRUSOS DONALD TRUMP VIDEÓÜZENETBEN TISZTÁZTA ÁLLAPOTÁT

24.HU
Szerző: 24.hu
2020.10.04.


A koronavírussal diagnosztizált Donald Trump amerikai elnök arra készül, hogy hamarosan elhagyhatja a kórházat, és folytatja a választási kampányát – ezt ő maga jelentette ki abban a négyperces videóüzenetben, amelyet helyi idő szerint szombaton este tett közzé a Twitteren – írta az MTI.

pic.twitter.com/gvIPuYtTZG

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 3, 2020


Az elnök ismételten köszönetét kifejezve a Walter Reed katonai kórház orvosainak, ápolóinak és egész személyzetének, Donald Trump hangsúlyozta: sokkal jobban van, mint amikor pénteken bement a kórházba. Azt hangoztatta, hogy mindenképpen be akarja fejezni a kampányt, mert „még mindig naggyá kell tenni Amerikát”. Hozzáfűzte: „le fogjuk győzni ezt a koronavírust, és nagyon le fogjuk győzni”.

Az elnök elmondta: kezdi jól érezni magát, az elkövetkező néhány napban derül ki, hogy milyen lépésekre van még szükség.

„Ez lesz az igazi teszt a felépüléshez” – jelentette ki. Köszönetet mondott az amerikaiaknak, akik – mint fogalmazott – csaknem kétpárti egyetértésben kívántak neki jobbulást.

Ígérem, ezt soha nem felejtem el

– mondta Trump.

Kifejtette: nem volt választása, mint hogy vállalja a fertőzés kockázatát, nem tehette meg, hogy a Fehér Házban marad, ki sem mozdul onnan, nem találkozik, nem beszélget emberekkel.

Ez Amerika, ez a legnagyszerűbb ország a világon, ez a legnagyobb hatalmú ország a világon, én nem zárkózhatom be az emeleten egy szobába, hogy totálisan biztonságban legyek. (…) Vezetőként szembe kell nézni a problémákkal. Nem volt olyan nagyszerű vezető, aki nem így tett volna

– hangsúlyozta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.