2020. október 1., csütörtök

A PIMASZ SOROS HOGY VIGYOROG

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2020.10.01.


Nem vagyok egy kárörvendő manus, de eltelten, szívemben némi maliciózus mosollyal nézegetem, ahogyan Varga igazságügyis nyikorog, sipít, mint egy szúette hintaló. Meg vergődik mind az összes, és más nem jön ki a szájukon, csakis Soros, és ez már túl van a felháborítón, túl a hazugságon, ez már annyira túljutott minden valóságon, hogy jelző csak egy van rá, és ez a szánalmas. Elkészült megint az Unió jogállamisági jelentése lesújtó eredménnyel kies hazánkra nézvést, és reakció csak egy van: Soros.

Sajtó: Soros, civilek: Soros, lopás: Soros, igazságszolgáltatás: Soros. Ott lebeg az egükön ez a szegény, vénséges Soros tíz éve szakadatlan, és nem tudják megállítani, nem tudják nem hagyni, hogy ő nevessen a végén, és Brüsszel sem fékezett be a kanyarban. Mi több, a robogó Brüsszel megszavazta, hogy bevezessék a jogállami mechanizmust a pénzosztáskor. Zavar keletkezhet a lopásban, rosszabb esetben leállhat az ország, tehát: Soros. Hatástalanok voltak a nagy, kék plakátok tehát.

Viszont azért ne bízzunk abban, hogy ez olyan egyszerű lesz, mint amilyennek tűnik. Egy kis fellazítás, egy kiskapu marad majd, hogy vegyük továbbra is a német tankokat, és a magyar proletár olcsón szerelje össze az Audit. Mert ugyanis momentán még nem dőlt el, hogy a gazdaság irányítja-e a politikát esetleg fordítva, vagy együtt aljasok. A szép eszmék mindig mocsokkal terhesek ugyanis, így most épp a reménykedés helyett szorítkozzunk arra, hogy élvezzük a cirkuszt, amit ezek közösen itt előállítanak.

Mert az van, ez el nem tagadható. Például már ennél a szavazásnál is, amely jogállamizik, és a kést Orbán torkára tette lehetségesen, egyedül maradtunk a dva bratankinkkal, a lengyel testvérekkel abban a buzgalomban, hogy ezt ne vezessék be. Közösen szavaztuk le tehát a javaslatot, de a hollandok, finnek, svédek, dánok és belgák is, ám ellenkező előjellel, mondván, az túl puha. Már nem csak holland fickó van tehát, hanem tele van libernyák fickókkal a világ, midőn mindenki nemzetünk vesztét óhajtja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.