2020. október 10., szombat

A SAJÁT FAJTÁJÁVAL SZEMBEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.10.10.


Szikrázó, vakító világosságot és jó reggelt mindenkinek! Akinek nem muszáj mozdulni, maradjon mozdulatlan, ehhez bőven elég az is, ha az ember a világszínvonalú közélet történéseit tüdőre szívja. Elmesélem, ma reggel mi a kínom. Ha már megint nem múlt el péntek soros miniszterelnöki igehirdetés nélkül, amely sajnálatos módon megint nem szolgált érdemi tanulsággal, legfeljebb azzal, hogy a szellemi hanyatlás egy visszafordíthatatlan folyamat.

"A baloldalnak van valami iskolázottsága, vagy ősi ösztöne, hogy örömét leli abban, hogy a saját fajtájával szemben az idegenekkel fog össze, és azoknak ad igazat. Ez a nemzeti érzelműeknek nehezen érthető reflex. Ez legalább száz éve kitapintható. Kinek mi jutott, nekünk magyaroknak ez."

Nem akarok különösebben belemenni ebbe a sekélyes kocsmafilozófiai fejtegetésbe, hiszen miután az is kiderült, hogy a német nyelvterületek, az északi országok, és a Soros tenyeréből zabáló Európai Unió mind-mind korruptabbak, mint az Orbán-dinasztia (ezt leginkább onnan lehet tudni, hogy Orbán Viktor kijelentette, kinyilatkoztatta és leszögezte), felesleges hosszan érvelni amellett, hogy amiért bizonyos felszínes, nemzeti színű pántlikával átkötött, pörköltszagú panelek jól működnek azoknak a köreiben, akikhez Orbán a kisajátított közmédiájában hétről-hétre szónokol, nem válnak automatikusan igazzá.

Ennek ellenére kénytelen vagyok szóvá tenni, hogy a (saját) fajta megfogalmazástól akkor is kirázna a hideg, ha közben a darálási komplexusokkal küzdő Dúró nevű szélsőségesen szélsőséges harcos amazon nem hergelné bele az őrületbe ugyanazt a tábort, amelyen őkorruptsága állampártjával osztozni kénytelen. Ez a súlyosan primitív duma, miszerint vannak, akik az idegenekkel fognak össze, és az idegeneknek adnak igazat a saját fajtájukkal szemben, külön gusztustalan. Mert a helyzet az, hogy az nem mindenkitől elvárható, hogy csak azért hátba veregesse és imádja a tolvajt, aki kiürítette a házát és még bele is vizelt a mosogatóba (amit csak azért nem vitt el, mert nehezen mozdítható), mert a fajta kötelez. Az meg pláne nem elvárható senkitől, hogy amikor az a tolvaj (aki öndefiníció szerint azért nem tolvaj, mert mások tolvajok) nem csak egyetlen ember házát üríti ki, hanem egy egész ország számtalan másik ember házát is kifosztja, kirabolja, és mindenhol belevizel a mosogatóba, akkor a fajtaazonosság okán a gazember nyakába boruljon. Ehhez az idegeneknek semmi közük...

ITT OLVASHATÓ

Lehet, hogy valamit félreértek, de senki nem lesz attól nemzeti érzelmű, hogy azt hirdeti magáról, hogy ő nemzeti érzelmű. Ez ugyanúgy érvényes a keresztényi életvitelre, a tisztességre és még egy csomó dologra. De ami mindezeken túl súlyos és gyomorforgató, az pont ugyanaz az alapvetés, miszerint mimagyarok türelmesek és toleránsak vagyunk a minket provokáló homoszexuális emberekkel. Mimagyaroknak ez jutott: a provokátor melegek és az idegenszívű baloldaliak (vajon a libernyákozás hogy maradt ki ezúttal a hörgésből?), akik értelemszerűen nem is magyarok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.