2020. október 4., vasárnap

BEKANALAZZUK AZT, AMIT FŐZTÜNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2020.10.04.


Harangzúgás, elégedett sóhaj, mélyen a nép szemébe nézve elhitetni: igen, itt komoly munka folyik. Ez egy hozzáértő kormány szakemberekkel, megfelelő módon megvitatott és előkészített döntésekkel, felelős vezetéssel. Ez a kormány kérem komolyan veszi magát, becsülettel és jól dolgozik. A kormány feje, a miniszterek elnöke pedig önmagát nem kímélve dolgozik, küzd, majd kiáll az emberek elé és beszámol arról, mit végeztek ők.

Ha nem itt éltem volna az elmúlt tíz évben, talán el is hinném, hogy minden kézben van tartva, a kormány teszi a dolgát, a lakosság is teszi a dolgát és ha áldozatok árán is, de ki fogunk jönni ebből. Mert együtt sikerülni fog.

Egy pillanatig sem hiszem, hogy bármi is kézben lenne tartva a kasszakulcson és a mi torkunkon kívül. Mert az szoros markolásban van, szó se róla. Most kampányol az egész kormány, az összes udvaronc, valamennyi bértollnok, propagandista szóban és írásban, még a függetlennek látszók is besegítenek az általános örömbe. Mert most szükség van arra, hogy mindenki tudja: a felelős magyar kormány a helyén van, tudja és teszi a dolgát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.