2020. október 27., kedd

KIHÍZTA MAGYARORSZÁGOT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2020.10.27.


Napsugaras jó reggelt! Azt hiszem, ez az időszak nem fog bevonulni senki emlékkönyvébe úgy, mint amire jó visszagondolni. Ha kárörvendő geci lennék – ami vagyok egyébként, csak igyekszem titkolni – ez halmozottan elmondható a NER apróbb és nagyobb katonáiról. Most nem kimondottan a Színművészetit sikertelenül ostromló százezredes úrról beszélek, az ő nyomora nem annyira érdekel. Igaz, örömmel vetnék egy kósza pillantást Vidnyányszky Attilára, de ő olyan elánnal vágta bele a fejét a homokba, hogy legfeljebb a terjedelmes hátsóját lehetne csodálni, az pedig senkit nem érdekel. Nem erről, csak úgy spontán jut eszembe: szombaton extrasok tesztet végeztek valamilyen (általam) ismeretlen oknál fogva, lett is annyi fertőzött, hogy még talán Manyóka néni is felkapta rá a fejét Lábszag-alsón, két migránsos-megerőszakolós rettegés között. Úgyhogy vasárnap hirtelenváratlanul extra kevés teszt készült – kicsit több mint 10 ezer -, mégis sikerült 2316 fertőzöttet találni. Ez matematikailag azt jelenti, hogy az igazolt fertőzöttek arány bőven 20 százalék fölött van, a tesztelt kéménylakók között. Ha így haladunk, majdcsak meglesz a nyáj immunitás, bár nem emlékszem, hogy Cecília asszony mesélt volna ilyen törekvésről.

Teljesen elkószáltam a NER katonáktól, de elterelte a figyelmemet a buta vírus. Nade. Azt írja a 444.hu, hogy a dunaújvárosi kórház főigazgatójának nem annyira tetszik, hogy a kórház dolgozói közül többen Free Eü feliratot helyeztek el a profilképükön, ezért levelet írt az osztályvezető főknek (orvosoknak és nővéreknek), hogy ejnyemár. A 444.hu feltette a maga kérdéseit (melyekre valószínűleg a büdös életben nem kapnak választ), de nekem is lenne pár kérdésem. Honnan a bús francból tudja a főigazgató úr, hogy kinek mi van a Facebook profilján? Azt lesi? Megfigyeli a dolgozókat? Bele is ugat a magánügyeikbe, vagy csak perverz módon kukucskál? És ha azt írják a profiljukra, akkor mi a bánatos franc van? Tovább megyek. Ha valamelyik kórházi dolgozó azt írja a profiljára, akárhová, bárhová, hogy bukjon Orbán, akkor is mi van? Mi a cakkos, rongyba tekert köze van ahhoz a kórház főigazgatójának? Neki ahhoz van köze, hogy jól végezze a munkáját orvos, nővér, legyen minden, ami szükséges a gyógyításhoz. És ezen a ponton véget is ér a kórházigazgató hatásköre. Nem ugathat bele abba, ki mit csinál a kórházon kívül. Pont. Tudom, ez nálunk már fel sem tűnik, de ne legyen már természetes, hogy a munkáltató belepofázik a munkavállaló magánéletébe! Normális országban – ez kurvára nem Magyarország – olyan pert akasztanának a kórházigazgató nyakába, hogy belerokkan. Jogosan. Helyesen.

Állítólag a legnagyobb csendben, ám viharos gyorsasággal kirúgták a Puskás Akadémia igazgatóját. Ez itt most királyi többes, el nem tudom képzelni azt a helyzetet, hogy összeül valaki valakivel, és megbeszélik. Ki? Kivel? Orbán Mészárossal? Mészáros a volt vagy jövendő feleségével? Orbán Mészáros feleségével? Lévai Anikó Lölövel? Ráhel valamelyik Mészáros sarjjal? A saját férjével? Nagyjából ez, és ezek variációi léteznek akkor, ha a miniszterek elnöke közpénzből buheráltat magának a kert végébe stadion, akadémiát, kisvasutat, a falu gázszerelője pedig néhány év alatt milliárdossá hízik, hála a jóistennek, a szerencsének és Simicska Lajosnak, akiben nem bízott meg tovább Orbán. Így valahogy. Na szóval, kirúgták ezt az embert, aki nem tudom, kicsoda. És akkor most mi lesz? Az semmi, de ki a francot érdekel, hogy most mi lesz? Mert engem sokkal jobban izgat, eddig mennyi pénzt sikerült elbaszni a focira, ki és mennyit lopott belőle, és mikor kerül bíróság elé a komplett magyar politikai elit. Ez érdekel, de ez nagyon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.