2020. október 4., vasárnap

ORBÁN KÖZÖLTE, SEMMIT NEM TESZ A JÁRVÁNY ELLEN

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2020.10.03.


Magyarországon éppen azok félnek a legkevésbé, akiknek a legtöbb okuk lenne rá.


A Titanic nagy sebességgel tart a jéghegy felé. Az utasok egy része tagadja, hogy lenne ott jéghegy. Mások gyorsítást követelnek, és hogy a zenekar játszon tovább. A kapitány teljesíti a kérésüket.

- A járvány magyarországi halottainak a száma szombatra elérte a 800-at.

- A fertőzöttek száma naponta 1000 fölött nő, de ez nem valós adat, mert az egészségügy elérte a tesztelési maximumát.

- 700-nál többen vannak kórházban koronavírussal, az egészségügyben már katonailag kell átcsoportosítani az orvosokat és ápolókat, mert néhány helyen az összeomlás fenyeget.

- Egy amerikai járványkutató intézet a rendet extrapolálva 12 ezernél több koronavírusos halottat jósol Magyarországra az idén.

De a Fidesz-kormány nem tesz semmit. Az eddigi intézkedések kimerültek a határellenérzés visszaállításában (de bárkit átengednek, akinek van útlevele, a kormány bezárásában 11-kor, és hogy bevezették a lázmérést az ovisoknál.

Orbán ezt azzal indokolta, hogy az emberek döntöttek, az országnak működnie kell. Azaz a kormánypárti szavazók nemzeti konzultációnak nevezett nemreprezentatív hangulatfelméréséből Rogánék azt olvasták ki, hogy a népesség nagyrésze inkább vállalja a kockázatot, mintsem elszenvedjen bármiféle korlátozást. Innen nézve érdemes megismeri, hogy milyen is az a közhangulat, amivel nem mer szembemenni a Fidesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.