2020. november 8., vasárnap

A LEKÖSZÖNŐ FIRST LADY UTÁN MARADT ŰRT CSAK EGY ÚJABB FELIRATOS KABÁT TÖLTHETNÉ BE

444.HU
Szerző: MÉSZÁROS JULI
2020.11.08.


Olyan jó életünk van. Miért akarod ezt tenni?


– a fenti kérdést Melania Trump tette fel még a 2016-os amerikai elnökválasztások előtt Donald Trumpnak, annak politikai törekvései láttán. Erről az akkor még csak üzletemberként ismert Trump beszélt a Washington Postnak.

Azt, hogy Melania Trump nem feltétlenül így tervezte az életét, már az első pillanatokban lehetett érezni. Az elmúlt években látványosan szenvedett ettől a pozíciótól, pontosabban egyszerre két pozíciótól is – a first ladységtől és attól, hogy Donald Trump felesége. Ez pedig csúnya divatbakikat és elképesztő karácsonyi dekorokat eredményezett, illetve olyan kínos helyzeteket, amiket jobb lett volna a négy fal között tartani.

Pedig ha valaki, akkor ő tudhatta volna, hogyan kell a kamera előtt viselkedni. Gyerekkorát és a kilencvenes éveket is végigmodellkedte, és ha nem is lett annyira sikeres, mint mondjuk Naomi Campbell vagy Cindy Crawford, dolgozott Milánóban, Párizsban majd New Yorkban is, ahol 1998-ban megismerkedett Trumppal. Tizennyolc évvel később pedig ő lett az Egyesült Államok first ladyje, erre a szerepre viszont pont annyira nem készült fel, mint férje az elnökségre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.