2020. november 1., vasárnap

HOVÁ LETT A NORMÁLIS MAGYARORSZÁG?

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.10.31.


Remélhetőleg nem lesz bajuk azoknak a nyomozóknak, akik Szabó Tímea feljelentése nyomán, nem kis meglepetésre kiderítették Zummer Fülöp kilétét. Az ilyen, a kormány számára kínos és kellemetlen ügyekben ugyanis többnyire eredménytelenül szokott zárulni a nyomozás – már amennyiben indul egyáltalán. Ám ezúttal kiderült, hogy az álnév mögé bújó gyáva senki nem más, Szikszai Péter, a Hír TV egykori vezérigazgató-helyettese. Ő írta a Magyar Nemzetnek nevezett papírkötegben azt az okádékot, amelynek közlését minden tisztességes újság visszautasította volna, a szerzőt pedig, előbb lehányják, majd lerugdalják a lépcsőn.


Zummer Fülöp, akiről most már tudjuk, hogy Szikszai Péter néven hírlapíró, még áprilisban írt egy cikket Szabó Tímeáról, a Párbeszéd frakcióvezetőjéről. Szikszai Péter alias Zummer Fülöp „A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése” címen jegyzett okádékban többek között ilyenek olvashatók: „Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre egy kullancs és Lendvai Ildikó DNS-éből. Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe. Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe. Amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerte-széjjel fröcskölte a baktériumait. Egyes kutatók szerint, a Szabó Tímea nevű organizmus nem azért van a magyar parlamentben, hogy a választókat képviselje, ő csak mérgezni akar. Szabó egy nem létező párt tagja, de egy nagyon is létező háttérhatalom biológiai fegyvere.”

Ez a szöveg sokak szerint kimeríti a náci beszéd fogalmát. Náci viszonylatban volt szokás ugyanis, hogy a lejáratandó (megsemmisítendő) ellenfelet elszemélytelenítik, és ezzel mintegy megfosztják emberi mivoltától. Lett volna dolga ezzel a két írással a médiahatóságnak, s nem mellesleg, Polt Péter ügyészségének is. Hivatalból, nem várva a sértett feljelentésére. Nemcsak az írás bárdolatlansága és bunkósága miatt, hanem mert gyűlöletet szított a képviselőnő ellen, miközben emberi és női méltóságában kívánta megalázni a kétgyermekes családanyát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.