2020. december 2., szerda

SZÁJER ÉS A FIDESZ ŐSZÖDI BESZÉDEI

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2020.12.02.


...Szájer szembeköpte a Fidesz értékeit, illetve a Fidesz köpte szembe őt. Szájer József alapító atya nem felel meg a Fidesz emberideáljának, illetve annak az ideának, amit a Fidesz a társadalom állampolgáraira akar kényszeríteni, holott jól láthatóan a tagsága sem felel meg annak. A Fidesz ál kereszténydemokráciája nem felel meg a XXI. század kihívásainak, máz, a már emlegetett lufi, és hazugságra épül. Szájer volt ennek a kereszténydemokráciának az őszödi beszéde, de egyáltalán nem az első. A Fidesz hazugságai rendszerré kezdenek összeállni, az a kérdés, hogy gyurcsányi sorsra jutnak-e.

Még 2015-ben derült ki egy tárgyaláson egy rendőri vallomásból, hogy Deustch Tamást nem is egyszer a Fidesz első uralma alatt kábítószertől beállva rendőrök menekítették ki jófajta bulikból. Holott tudjuk, egy tő kender miatt felnégyelik a talpas állampolgárt. Láttuk Borkai polgármester kurvázását, Szijjártó enyári jachtozását, Rogán helikopterezését, Kaleta pedofil képeit, Semjén szarvasröptetését, és látjuk Orbán nem is kormánygépen röpködését mindenféle futballmeccsekre. Ez így együtt Caligula végnapjaira emlékeztet, pedig csak a Fidesz szokásos arca.

Kiderült már régen, csak Szájer rakta fel a pontot az íre, miszerint a Fidesz még a saját maga által hozott törvényeket sem tartja be. Erkölcsi züllés közben papol a kereszténységről, köznapian bort iszik és vizet prédikál. Buzizik a meleg, tolvajt kiált a rabló, és Gyurcsány félmondatán – hazudtunk reggel, délben, este – rugózik immár tizenöt éve, amikor önmagának egy őszinte mondata sincs születése óta. Nem Szájer bukott meg most. Ő csak lemállott a mázról. A Fidesz bukott meg erkölcsében, jellemében és voltaképp teljesen. Normális országban nem lenne jövőjük, de a miénk, mint jól tudjuk, nem az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.