2020. december 1., kedd

MÉG MINDIG VAN ÉRTELME HÉTRŐL HÉTRE AZT HALLGATNI, HOGY KINEK MIÉRT NINCS JOGA BÍRÁLNI A SZENT KORMÁNYT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.12.01.


Szájer József
ereszcsatornán menekülésbe és az EP-mandátumáról való lemondásba fulladt, drogoktól sem mentes szexorgiás lebukása helyett (ami késik az jön), beszéljünk most valami sokkal kevésbé keresztény gyökérségről. Nekem Borkai meztelen seggének látványa után még idő kell egy kevés idő az emésztésre.

Tehát. Mielőtt az abszolút fideszes többségű parlament nekiállt volna átpréselni a gépezetén a mára betervezett nem kevesebb, mint húsz darab előterjesztést (köztük az Egyenlő Bánásmód Hatóság járványügyi megfontolásokból rendkívül sürgőssé vált megszüntetését, vagy éppen a pártállami kézivezérléssel irányított MTVA jövő évi 117, 7 milliárdos költségvetését), napirend előtti felszólalásokra is sok került az egyre szűkebb körben, de legalább egyre kevésbé tisztelt házban. Ahol az ellenzék képviselői egyebek mellett a közpénzek gyalázatos felhasználásáról, a kormány siralmas gazdaságpolitikájáról beszéltek, a kormány kivezényelt ügyeletes államtitkárai pedig reagáltak a felvetésekre.

Tény, hogy miután tegnap szintén jó munkát végeztek a nertársak, amennyiben megszavazták Jakab Péter zsák krumpliért házelnökileg kiszabott 4,4 millió forintos büntetését, majd amikor Tiborcz István miniszterelnöki vő korrupciótól bűzlő Elios-ügyéről beszélt volna, egyszerűen kikapcsolták a mikrofonját, és amennyiben közölték, hogy a Demeter nevű udvari nácit nem áll szándékukban meneszteni, ma is kitettek magukért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.