2020. december 2., szerda

TÉNYLEG MIÉRT KELLENE NEKIK EHHEZ BÁRMIT IS SZÓLNI?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2020.12.02.


Szájer József csúfos, ereszen menekülő, drogos, szexpartis lebukásának sztorijában szerintem egyetlen dolog fontosabb, mint maga az aktus, illetve mint az a képmutató, hazug, sőt, talán a maga megfoghatóságában nem is létező fideszkádéenpés értékrend, amit ezzel leleplezett. Ez a dolog pedig az, hogy mit kezd vele, milyen irányba fordítja, egyáltalán hogyan reagál/nem reagál rá a holdudvar. Sakálmédiástul.

Mert ebből arra is lehet következtetni, hogy a kormány véleménye szerint a kormány lopáson, korrupción és hazudozáson kívül a társadalom gyűlöletre kondicionálására épülő legfőbb gyűlölet-és álszentség-politikájában mennyi potenciál van még. Vagyis a legérdekesebb kérdés az, hogy ez a Magyarország hírnevét súlyosan megtépázó, sajnos igen széleskörű nemzetközi (sajtó)érdeklődésre számot tartó botrány visszavesz a Fidesz családbarát, kerERESZténykonzervatívnak hazudott nagy arcából, vezethet-e valamiféle újratervezéshez, vagy ugyanonnan folytatják, ahol a Szájer-féle ganbang előtt abba se hagyták?

Lehet, hogy eleve álnaiv a felvetés, hiszen. Tíz év alatt láttunk akár egyszer is olyat, hogy bármely átmeneti pofáraesés a konszolidáció irányába mozdította volna az állampártot? Láttunk akár egyszer is olyat, hogy hangosan és érthetően kifejezték volna a megbánásukat, beismerték volna a hibájukat és kéztördelve könyörögtek volna bűnbocsánatért? Történt bármi érdemi változás, kopernikuszi fordulat a tavalyi önkormányzati választás után, ami indokolná, hogy egyáltalán feltegyük ezeket a kérdéseket? Alapvetően nem történt, a Fidesz legfőbb politikája az összes többi mellett az, hogy minden esetben vérszemet kaptak. Az alábbiakban összekötöttem egy csokorba, mit reagált az elmúlt 24 órában a Fidesz Szájer József brüsszeli kalandjaira:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.