2021. február 3., szerda

AZ ORVOSI KAMARÁNAK NEM ELÉG, HOGY ORBÁN HOZOTT EGY TÖRVÉNYT A KÍNAI VAKCINÁRA, OSZT JÓNAPOT!

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.02.03.


Ki ne emlékezne Orbán hírhedt mondataink egyikére, amikor azt mondta Tarlós főpolgármesternek egy kiszemelt ingatlannal kapcsolatban, hogy “majd hozunk rá egy törvényt, oszt jónapot!” Így működik azóta is a NER, az orbáni önkényuralom. Bármit megtehetnek, mert csak lepapírozzák, hoznak rá egy törvényt, és máris azt csinálnak, amit akarnak. Így szereztek meg mindent, így lopták el a fél országot, az egész királyságot, de most átléptek egy határt. Az emberek egészségével és életével játszanak.

Orbán megunta, hogy a vakcinák engedélyeztetése hosszadalmas és alapos vizsgálatokat igénylő folyamat, ezért nem várta ki, hogy elkészüljenek a szükséges eredmények, kormányrendeletben megadta az engedélyt a kínai vakcinára, méghozzá úgy, hogy meg sem nevezték, hogy a sokféle kínai oltóanyag közül melyikre. Csinált rá egy törvényt, oszt jónapot. Attól, hogy a kínaiak beoltottak vele egymillió embert, még nem jelenti, hogy biztonságos. Szakemberek szerint nem lehet tudni, hogy hosszútávon milyen mellékhatásai és következményei lesznek, s akkor már senki nem tudja majd azonosítani, hogy a vakcina okozta.

Még a gyorsított eljárásokkal is egy évet vettek igénybe a nyugati megbízható oltóanyagok vizsgálatai, kísérletei és engedélyeztetése. Többszáz oldalas dokumentációjuk van, a kínairól nem tudunk semmit, és semmiféle tájékoztatás nincs arról, hogy milyen mellékhatásai lehetnek és azok hogyan hatnak egyes betegségekre. Ezt minden orvosságra kötelezően ráírják. Orbán le akarja tudni a zoltást, ki akarja nyitni az országot, és akar egy nem átlátható partnerrel egy korrupt üzletet kötni. Csakhogy egyes orvosok figyelmeztetnek, mert nem mindenki olyan, mint azok, akik parancsra kiadnak engedélyeket.

A Magyar Orvosi Kamara az alábbi levelet írta az OGYÉI főigazgatójának, az eredeti levél innen letöthető:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.