2021. február 7., vasárnap

CSAK NEHOGY AZ ORBÁN-CSALÁDBAN TALÁLJÁK MEG MÁTYÁS KIRÁLY DNS-ÉT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.02.07.


Lassan értelmet nyer, miért került ez a mindenre alkalmatlan, rossz fogú, rossz kinézetű Kásler Miklós “magyarságkutató” az emberminisztérium élére. Feladata az, hogy megtalálja az Orbán család királyi génjeit a legnagyobb magyar király, Hunyadi Mátyás és családja DNS-eiben. Egyedül így nyer értelmet, hogy az egészségügyi minisztériumot is karmai között tudó emberminiszter egy világjárvány idején nem az élőkkel, hanem a holt királyokkal foglalkozik, és Mátyás királyt akarja összeszerelni. Mátyás király utódjának kell a színen megjelenni, és van egy fogadásunk, hogy azt az Orbán családban fogják megtalálni.

Ennek a feltételezésnek szilárd alapot ad, hogy elvégezték az ismert Hunyadi leszármazottak (Corvin János és Corvin Kristóf, Mátyás király fia és unokája) genetikai vizsgálatát, és abból megalkották a Hunyadi család DNS profilját. Első körben ezt arra használják fel, hogy ennek alapján összerakják Mátyás királyt egy halom csontból, és a kutyát sem fogja érdekelni, hogy végül kiknek a csontjaiból összetákolt Mátyás királyt temetnek majd el, nagy pompával, elindítva a magyar királykultuszt és a király utáni sóvárgást.

Orbán Istvánról Mátyásra vált, mert Mátyás idején volt legnagyobb a magyar birodalom. Magában foglalva az egész Kárpát-medencét, s nyögte Mátyás bús hadát még Bécsnek büszke vára is. Ez az üzenete a Hunyadiak kikaparásának, amely megvilágítja az Orbán-dinasztia végső célját is: meghódítani és magyar uralom alatt egyesíteni a Kárpát-medencét, mint közép-európai birodalmat. Ez egy újabb klandorpolitika nyitánya. Mátyás király kiválasztása azért is szerencsés, mert megfelel az Orbán-párhuzamoknak: a nép által szeretett király, aki igazságos, nem a hagyományos arisztokrácia embere, kicsit unortodox, aki kívülről jött.

Azt majd el kell titkolni, hogy Mátyás felvilágosult, reneszánsz, humanista uralkodó volt, a művészetek és a tudomány barátja, nem pedig egy felcsúti disznóvágó futballista, azt már nem is idézzük, ahogyan a kedves barátja és jó ismerője nevezte. Ez némi különbséget jelent, de elhomályosítja majd mindezt a genetikai kötődés, mert azt már előre bejelentették, hogy a DNS-ek alapján a “magyarságkutatók” mostantól azonosítani tudják Mátyás király valamennyi leszármazottját. Hát nem Soros György lesz a szerencsés, annyit elárulhatunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.