2021. február 26., péntek

JÖN A NAGY TAVASZI KÁRTYADRÁGULÁS - SORBAN LÉPHETNEK A HITELINTÉZETEK

AZ ÉN PÉNZEM
Szerző: Azénpénzem
2021.02.26.


Néhány nap múlva az OTP szinte minden bankkártyás díja megemelkedik. A K&H április elsejével drágít, rövidesen követi a díjemelésben a Raiffeisen. A plasztikok kínálata közben folyamatosan módosul.


Mintha úgy váltogatnák a bankok az általuk kínált kártyákat, mint mások a ruhájukat. Az idén – írtuk meg korábban – nem egy hitelintézet szüntetett meg több kártyatípust is, másra váltva le azokat. A változásoknak azonban még nincs vége. A Takarékbanknál a bankszámlák és a kártyák egységesítése zajlik. Mint írják: a magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében egységesítették a kártyaportfóliókat. Amennyiben valakinek a régi bankkártyája nem működik, kérik, hogy aktiválja a korábban kézbesített, új kártyáját, vagy hívja a telefonos ügyfélszolgálatot. (Több olvasónk is azt jelezte, hogy az egész folyamat nem zajlik teljesen zökkenőmentesen.)

Itt a különböző számlákhoz igényelhető kártyatípusok 2021. február 19-étől változtak. A bank bevezette a Mastercard World Elite plasztikot. Ez a kártya – ami fémből készült – azonban kizárólag a tehetősebbek számára nyitható Private bankszámlához igényelhető. A matt fekete metálkártyához a bank szerint különleges szolgáltatások kapcsolódnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.