2021. február 22., hétfő

VESZÉLYES PILLANAT

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2021.02.22.


Egy veszélyes pillanatban vagyunk, mert egyszerre van már vakcina, tehát oltunk, másfelől megkezdődött a konzultáció az újraindításról, meg már mindenki szabadulna is, és közben beesett a harmadik hullám. (Orbán Viktor)

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!

1. Vakcina-káosz van és oltári - bocsánat: oltási - zűrzavar.

2. Hatvanöt évesen – négy (!) Önöktől kapott elektronikus levél után - sem tudom, hogy hol, mikor és milyen vakcinát kapok. Majd amelyikből marad?

3. Senki nem kérte a teljességgel értelmetlen népi-nemzeti konzultációt! Nem hallottam arról, hogy annak kitöltése a betegség elkerülését eredményezné, esetleg azonnali gyógyulást hozna.

4. Nyakunkon a harmadik hullám –írja hivatalos közösségi oldalán. Az Önök által mellőzött és lenézett valódi szakértők ezt már hetekkel ezelőtt prognosztizálták, tehát az újabb járványgyorsulás nem lephetett meg senkit. Legfeljebb Önöket.

5. Van valami elképzelése/elképzelésük a hogyan továbbról, vagy ezután is csak sodródunk az árral, pontosabban a járvánnyal?

6. A harmadik hullám tehát beesett, a magyar polgárok jelentős része pedig kétségbe esett. Nem kellene már egy átfogó és nyilvános oltási tervet készíteni, nem kellene végre befejezni a dolgozó nép megtévesztését?

7. „Örömmel” olvasom, hogy az országgyűlés elismeri a kormány járvánnyal kapcsolatos munkáját. Pontosítok: csak a parlament kormánypárti része fejezte ki csodálatát, az ellenzék és a betegségtől rettegő milliók nem!

Azonnali érdemi intézkedéseket és őszinte választ várva, tisztelettel:

Dr. Dávid Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.