2021. március 7., vasárnap

KÁOSZKORMÁNY

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.03.07.


A hétvégén 74 ezer embert beoltunk AstraZenecával, mondta a miniszterelnök, és harsogta a média. Már ekkor biztosak lehettünk abban, hogy vagy így lesz, vagy nem. És tényleg: nem oltottak be 74 ezer embert, csak azokat, akik véletlenül, vagy szándékosan odatévedtek valamelyik oltópontra. Az oltási akciót ugyanis még mielőtt elkezdődött volna, lefújták, adatszinkronizálási problémák miatt. Ennek ugyan nincs értelme, de le lehet fordítani magyarra. Elkúrtuk. Nem kicsit. Nagyon.


Ezt mondhatta volna a miniszterelnök a hétvégi kudarc után, amikor olyan embereknek is küldtek oltásra szóló behívót, akik már megkapták a vakcinájukat, másokat pedig a lakóhelyüktől távoli településekre küldtek „oltakozmi”. Ezt mondhatta volna a miniszterelnök, mert ezt tényleg nagyon elbaltázták, de nem mondott semmit, inkább másokkal üzent. Orbán ugyanis csak a sikerek fényében szokott sütkérezni, a kudarcokat kiszignálja alacsonyabb szintekre, hazudjanak ők helyette. Így aztán megtudtuk az MTI-ből, hogy a sajtóban megjelent híresztelésekkel szemben, az oltási terv rendben halad.

Itt közölnénk az érdekeltekkel, hogy a híresztelések először nem a sajtóban jelentek meg, hanem a valóságban. Vagyis, nem a sajtó találta ki azt a káoszt, amely a kormány tevékenységét már jó ideje jellemzi. Hogy meghirdetnek egy tömeges oltásnak nevezett hétvégi projektet, majd lefújják, aztán kicsit mégis visszacsinálják, és az egészet megpróbálják elhallgatni, majd amikor ez nem sikerül, az ellenzékre kenni. Hogy az ellenzék kelti a pánikot, és a derék kormány azért küldte az embereket a lakóhelyüktől száz kilométernél is távolabb oltásra, mert vannak olyanok, akik időközben elköltöztek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.