2021. március 29., hétfő

KIT MIT TUD KUBATOV ÉS A FUTBALLHULIGÁNOK KAPCSOLATÁRÓL?

HÍRKLIKK
Szerző: Hírklikk
2021.03.29.


Kérjük olvasóinkat, hogy írják meg a hirklikk@hirklikk.hu e-mailcímre, ha esetleg a lenti cikkben foglaltakon túlmenően is tudomásuk van Kubatov Gábor és a futballhuligánok kapcsolatát igazoló, a sajtóban eddig még meg nem jelent bizonyítékról (például fénykép, e-mail, Facebook beszélgetés).


Nem egészen egy évvel ezelőtt, 2020. május 13-án írtunk egy cikket, amely arról szólt, hogyha egy baloldali kormány annyit bénázna, mint most Orbán Viktor kormánya, akkor már lángokban állna Magyarország. Nem Kubatov Gáborról szólt az írás, csupán a cikk első és utolsó bekezdésében említettük a nevét, ám neki ennyi is elég volt, hogy zokon vegye a leírtakat és bírósághoz forduljon.

Ha egy baloldali kormány csak tizedannyit bénázna, mint most Orbánék, akkor már lángokban állna Magyarország. Össze volna hugyozva és szarva a budapesti Kossuth tér, mert Kubatov Gábor futballhuligánjai szolgálatba helyeznék magukat, és Toroczkai bűnelkövetőivel kiegészülve, tennék a dolgukat – ahogyan az tőlük elvárható.” Ezt írtuk a cikkünk elején, majd az írás végén mindezt megismételtük: „Ha egy baloldali kormány a tizedét elkövetné annak a sok hibának, felelőtlenségnek és bűnnek, amit Orbán Viktor és kormánya megengedett magának, Kubatov Gábor már rég mozgósítaná futballhuligánokból verbuvált, nemzeti érzelműnek hazudott szabadcsapatait és földig rombolnák Magyarországot.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.