2021. március 26., péntek

LANTOS GABRIELLA: „TÖMEGGYILKOSSÁG LENNE NAPI 300 FÖLÉ 'ENGEDNI' A HALOTTAK SZÁMÁT"

MFOR.HU
Szerző: mfor.hu
2021.03.26.


Tegnap az online Klasszis Klub vendége volt Lantos Gabriella egészségügyi menedzser, az Új Világ Néppárt politikusa, aki beszélt az ázsiai és az európai járványkezelés különbségeiről, a kapacitása végére ért magyar egészségügyről, a még nem létező védettségről kiadott védettségi igazolványokról is, és még számtalan érdekes kérdésre válaszolt előfizetőinknek.

Klasszis Klub - a Privátbankár.hu, az Mfor.hu és a Piac&Profit magazin prémium tartalmaira Klub csomagban előfizetők számára havonta egy alkalommal interaktív szerkesztőségi találkozót szervezünk - a járvány idején természetesen online formában. Februárban Bod Péter Ákos korábbi jegybankelnök és Káncz Csaba külpolitikai szakértő volt a vendégünk, márciusban pedig Lantos Gabriella egészségügyi menedzser, akitől a résztvevők is szabadon kérdezhettek. Amennyiben szívesen venne részt hasonló találkozókon, illetve érdeklődik prémium tartalmaink iránt, lépjen be előfizetőink egyre népesebb táborába! Részletek itt >>

Vannak kormányok, amelyek időben lépnek

„Nem fatális véletlennek köszönhető, hogy nálunk is megjelent a brit mutáns, mindenki látta, hogy közelít, mégsem lépett a kormány időben, amikor elindult a harmadik hullám” – vágott bele a témába a szakértő.

Január végén látható volt, hogy nem csökken, hanem újra elkezdett nőni a halálozás. Ilyenkor minél hamarabb lép egy kormány, annál kisebbet kell lépni, minél később cselekszik, annál nagyobbat kell lépni. Nálunk február közepétől hetekig nem történt semmi.

Van, ahol szeretnek lépni, például Skandináviában, vagy a kelet-ázsiai régióban, de a német kormány is gyorsan reagál. Az olasz, francia lassan lép, viszont tanulékony. Akik nem tanulnak, de folyamatosan ugyanazt a hibát elkövetik, azok a csehek, vagy a szlovákok, akik kezdeti előnyeiket elvesztették. A magyar kormány pedig az első hullám kivételével szinte mindig későn lép...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.