2021. március 1., hétfő

ORBÁN ELTÜNTETI A KÍNAI ÉS AZ OROSZ VAKCINA NYOMÁT, EURÓPA ÉRVÉNYTELENÍTHET MINDEN MAGYAR OLTÁSI IGAZOLÁST

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszav
2021.03.01.


Orbán becsapja és veszélyezteti az Európai Unió országait és polgárait, amikor a magyar oltási igazolásokból eltünteti, hogy milyen vakcinával oltották be az illetőt. Az Európai Gyógyszerügynökség nem adott engedélyt a kínai és az orosz vakcina európai forgalomba hozatalára, ezért a kínai és az orosz vakcinával beoltott emberek nem számítanak Európában megbízható és hatékony vakcinával beoltott személynek és az általuk bemutatott oltási igazolvány semmit nem ér.

Ezt a baráti fasiszta Lengyelország már jelezte, de ez a jogi helyzet az EU egész területén. Megmondták, az EU által nem engedélyezett vakcina csupán abban az országban érvényes, amelyben engedélyezik. A hatalmas bukás, hogy a magyarok oltási igazolványa semmit nem ér, ha kínai vagy orosz vakcinákkal oltották be őket, csak előszele annak az iszonyatos botránynak és katasztrófának, hogy Orbán engedélyt adatott olyan vakcinákra, amelyekről valójában senki nem tud semmit, nem állnak megbízható tesztek, vizsgálatok és engedélyek mögötte.

Orbán igazi alvilági tempóval “oldja meg” a problémát: módosították az oltási igazolványról szóló rendeletet, és törölték belőle a védőoltás típusára vonatkozó részeket. Ezzel eltűnik a különbség az európai engedéllyel rendelkező vakcinákkal, illetve a kínai és az orosz vakcinákkal beoltott emberek között. Magyarország ezzel becsapja az Európai Uniót, csalást követ el, és veszélyezteti az európai polgárok életét és egészségét. Ha nem engedélyezett vakcinákkal beoltott emberek oltását is egyenértékűnek tekintik, akkor miért ragaszkodnak az európai gyógyszerügynökség engedélyéhez? Akkor bárki olthat bármivel.

Ez csalás, köztörvényes bűnözés, megtévesztés, mert Magyarország olyan oltási igazolásokat állít ki, amelyek olyan oltásokat igazolnak, mintha az igazolás tulajdonosai uniós engedéllyel rendelkező vakcinát kaptak volna. Ennek az lehet a következménye, és az Európai Uniótól elvárható egyetlen logikus lépés, hogy a magyar oltási igazolványokat egységesen elutasítják, mert Orbán eltüntette a kínai és az orosz vakcinák nyomát, ezért a magyar oltási igazolványok nem megbízhatóak. Ezzel Orbán azokat a magyar polgárokat is karanténba kényszerítheti, akiket rendes európai vakcinával oltottak be...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.